Catsan Smart Pack 2X4liter 2 Inlegpakken met 4liter Catsan Expand

Catsan Smart Pack 2X4liter 2 Inlegpakken met 4liter Catsan

13347046

Nieuw

Dit product is nu niet op voorraad

€ 10,49

incl. BTW

tick.png  Levering in BE en NL
        binnen 2 à 3 werkdagen in huis

tick.png  Gratis verzending vanaf € 49.98
        uitgezonderd grote/zware en breekbare artikelen

tick.png  Gratis afhalen vanaf € 49.98
        € 5 servicekost bij kleinere bedragen

tick.png  Klantenservice shop@suprabazar.be
        di-za tussen 9 en 17u: +32 56 43 97 70

tick.png  Veilig betalen
        
bancontact | iDeal | klarna | visa | mastercard

Dit product kan enkel afgehaald worden

207239

Catsan Smart Pack 2 x 4 l 2 Inlegpakken met 4 l Catsan

Kattenbakvulling voor een hygiënische kattenbak

Catsan Smartpack is de eerste kant-en-klare verpakking voor de kattenbak met de populaire absorberende Hygiene Plus korrels. Alleen wanneer alles aangenaam schoon is, voelen katten zich bij je thuis pas echt goed in hun vel. Want katten hebben van nature een bijzonder goede reukzin, waardoor ze geuren, zowel aangenaam als onaangenaam, veel sterker waarnemen dan mensen.

Kattenurine is op zich geurloos, maar bij blootstelling aan lucht wordt het afgebroken door bacteriën en zal de bekende ammoniakgeur ontstaan. Het is daarom belangrijk dat kattenbakvulling deze geur voorkomt. Het laatste wat je wil is dat je kat de kattenbak na een aantal plasjes gaat vermijden omdat hij niet lekker ruikt!

De eerste geurloze kant-en-klare verpakking

Daarom is er Catsan Smart Pack, de eerste kant-en-klare verpakking dat zorgt voor een aangenaam ruikende, droge én schone kattenbak die perfect aansluit op de strenge hygiënische eisen van je kat. Dankzij zijn unieke vormgeving kan je de Smart Pack heel gemakkelijk over de randen van vrijwel elke kattenbak rollen en met elastiek vastzetten.

De Catsan Smart Pack bestaat uit een combinatie van Hygiene Plus korrels en een super absorberende kernlaag. Deze kernlaag absorbeert de urine, zet deze om in een gel en houdt deze vast voor een perfecte hygiëne. Hygiene Plus bestaat uit fijne poreuze mineraalkorrels van kwartszand en kalk die vocht absorberen als een spons. Deze unieke eigenschap voorkomen de vorming van geurtjes tot wel 3x effectiever dan standaard niet klontvormende kattenbakvullingen.

Unieke eigenschappen

  • 3x effectiever in voorkomen van geuren
  • Absorbeert geurtjes voordat het verspreidt
  • Altijd een schone en droge kattenbak
  • Stofvrij

Schoonmaken is verleden tijd

Na 7 à 10 dagen (afhankelijk van gebruik) kan je de Smart Pack eenvoudig zonder knoeien in zijn geheel uit de kattenbak halen. Trek de randen naar elkaar toe, knoop het dicht en gooi de pack bij het afval. Catsan Smart Pack zorgt ervoor dat de kattenbak voor een langere tijd niet alleen schoner, maar ook droger blijft. Precies zoals jouw kat dat wil!

Catsan, expert in kattenhygiëne

Alle Catsan producten bieden optimale bescherming tegen geurtjes dankzij hoogwaardige bestanddelen en een unieke samenstelling, die voortdurend wetenschappelijk wordt getest. Catsan is beschikbaar in zowel klontvormende als niet-klontvormende kattenbakvulling.

Catsan Smart Pack bevat 2 packs.

Accept Site use cookies