Carport Partytent 4x8m Complete set Grijs 270g doek

Productinformatie

Beschrijving

Carport Partytent 4x8m Complete set Grijs 270g doek

De Carport Partytent 4x8m Complete set Grijs met 270 g Doek is de perfecte oplossing voor mensen die hun auto of ander waardevol bezit willen beschermen tegen de elementen. Met deze carport kun je jouw auto veilig en beschermd parkeren, zonder je zorgen te maken over wind, regen, sneeuw of zonlicht. 
 

Grote en stevige Carport Partytent 4x8m Complete set Grijs - Veel ruimte voor jouw auto en andere spullen

Complete set
Onze Carport Partytent wordt geleverd als complete set en is eenvoudig te installeren. Het bevat alle noodzakelijke onderdelen, inclusief het stevige stalen frame en het duurzame 270 g PU coated Polyester doek. Het installeren van de carport duurt slechts enkele uren en je hebt geen extra gereedschap nodig.

Bescherming tegen de elementen
Onze Carport Partytent biedt voldoende bescherming tegen wind, regen, sneeuw en zonlicht. Het stevige stalen frame is bestand tegen harde windstoten en het 270 g doek biedt uitstekende bescherming tegen zonlicht en UV-stralen. Dit betekent dat je auto of ander waardevol bezit altijd veilig en beschermd is, ongeacht de weersomstandigheden.

Groot formaat
Onze Carport Partytent heeft een groot formaat van 4x8 m, waardoor je voldoende ruimte hebt om jouw auto veilig te parkeren. Dit betekent dat je de carport ook kunt gebruiken om andere spullen op te slaan, zoals fietsen, tuingereedschap of tuinmeubilair. Je kunt zelfs een kleine werkruimte creëren in de carport!
 

Zijwanden inbegrepen
 

*Het is aangeraden om de partytent goed vast te maken met de bijgeleverde bevetigingsmaterialen. Extra gewichten (voeten en zandzakken apart verkrijgbaar). Bij extreme weersomstandigheden zoals hevige wind dient de partytent weggeborgen te worden om de veiligheid te garanderen. 
De opvouwbare partytenten zijn niet geschikt voor langdurig gebruik. Door afwisseling van (zure) regen, zon, wind, ... is slijtage van het doek normaal en valt dit niet onder de garantie.

Verbindingsgoten om verschillende partytenten met elkaar te laten aansluiten hier beschikbaar.

 

Laatst bekeken door jou