CabinZero Rugzak Adventure Dry 30l Aruba Blue - Waterproof

  • Merk CabinZero
  • sku 26544665
  • Referentie AW02-1803

Productinformatie

Beschrijving

CabinZero - Rugzak - Adventury Dry - Aruba Blue 

Deze ruime Adventure Dry 30 L rugzak is geschikt voor extreme weersomstandigheden en is een ultra licht gewicht. De tas is gemaakt van stevig, waterafstotend nylon. Door dat de naden getapet zijn zal hier geen water doorheen dringen.
Dit geldt ook voor de waterdichte rolltop sluiting. De tas is geschikt om mee te nemen als handbagage bij de meeste vliegmaatschappijen.

Het afritsbare RFID-vakje zorgt er voor dat jouw pasjes beschermd zijn tegen pasfraude. Dit vakje is in de binnenzijde van de tas te bevestigd. Daarnaast beschikt de tas over een sleutelclip. De rugzak sluit door middel van een rolltop met kliksluiting.
De sluiting zorgt er voor dat er geen water naar binnen zal komen, hier door blijven je eigendommen droog. Op het voorpand van de tas bevindt zich een trekkoord, deze kan je aansnoeren waardoor jouw spullen in de binnenzijde van de tas goed op hun plek blijven zitten. 

De verstelbare schouderbanden van de tas beschikken over airmesh. Dit houdt in dat de schouderbanden ventilerend vermogen hebben, erg fijn wanneer je in warme weersomstandigheden op pad gaat met de rugzak. De borstriem zorgt voor extra draagcomfort wanneer de rugzak volgepakt is. Aan de bovenzijde van de tas zit een stevig handvat zodat je de tas in je hand kan tillen.

Deze rugzak beschikt over een hoog waterafstotend vermogen, is ruim en kan tegen een stootje. 

Afmetingen (b x h x d): 50 x 32 x 15 cm
Inhoud: 30 Liter
Materiaal: nylon

Specificaties

- Waterafstotend vermogen
- Lichtgewicht
- 30 liter inhoud
- Getapte naden
- Rolltop
- Uitneembaar RFID-ritsvakje
- Schouderbanden met airmesh
- Borstriem
- Handvat
- Trekkoord op het voorpand

Laatst bekeken door jou