Bonfeu BonBiza Zwart Buitenhaard en BBQ

  • Merk Bonfeu
  • sku 28640831
  • Referentie 8001

Productinformatie

Beschrijving

Bonfeu BonBiza Zwart Buitenhaard en BBQ

Bonfeu Bonbiza Corten Barbecue Vuurschaal

De vuurkorf Bonfeu BonBiza is zoveel meer dan zomaar een barbecue; met de BonBiza kunt u in de tuin volop genieten van warmte, vuur, buiten koken en heerlijk eten.

Met de BonBiza wordt buiten koken "kinderspel"

Met de BonBiza haalt u een bijzonder en veelzijdig "barbecue" in huis. De 6 mm dikke bakplaat die op de vuurschaal Ø 80 cm ligt, is uitermate geschikt als kook- en bakoppervlak. De hitte straalt vanuit het midden van de vuurschaal geleidelijk uit naar de rand van de bakplaat, waardoor deze ene plancha meerdere baktemperaturen heeft en daarmee dus geschikt is voor allerlei toepassingen, zoals bijvoorbeeld het grillen van vlees, het koken van groenten of het roken van vis.

Ontdek nu zelf de vele mogelijkheden van de BonFeu BonBiza.

Gemakkelijk in gebruik en eenvoudig schoon te maken

In tegenstelling tot andere buitenkooktoestellen is de BonFeu BonBiza zeer gemakkelijk schoon te maken en vrijwel onderhoudsvrij. Etensresten en overtollige olie belanden rechtstreeks in het vuur. De bakplaat is met een spatel zeer gemakkelijk te reinigen doordat al het vuil in het vuur geschoven kan worden. Na gebruik kan de bakplaat met een vochtige doek worden gereinigd en is deze weer klaar voor het volgende gebruik.

De BonFeu BonBiza in het kort:

- Stoere eye-catcher van het merk Bonfeu
- Te gebruiken als vuurschaal én als barbecue
- Hoge stralingswarmte rondom
- Eenvoudig verplaatsbaar
- Het hele jaar genieten van deze BonBiza
- Ook in de de kleur roest verkrijgbaar

Laatst bekeken door jou