Black Rock Cover fitness Iphone12/12Pro Zwart

Productinformatie

Beschrijving

Black Rock Cover fitness Iphone 12/12 Pro Zwart

De Fitness Case van Black Rock past rond uw telefoon als een tweede huid. De hoes is zweetbestendig en bijzonder goed bestand tegen bacteriën. De beschermhoes heeft een slank ontwerp en biedt toch een sterke bescherming dankzij de gebruikte materialen. Hij is schok- en stootbestendig. Door de anti-slip structuur van de case ligt uw telefoon zeer veilig in uw handen. Dankzij de integratie met een speciale bescherming is uw case goed beschermd tegen verkleuring door zweet en weersinvloeden.

Slank Ontwerp
Deze slanke case behoudt perfect de natuurlijke esthetiek van uw toestel. De case biedt een ongelooflijke gebruikerservaring door zijn lichtheid.

Hoge bescherming 
De binnenkant van de beschermhoes is gemaakt van microvezel en voorkomt dat er krassen op de behuizing van uw smartphone komen. De randen van het hoesje zijn iets verhoogd - het display is dus goed beschermd tegen krassen en valschade.

Antislipstructuur
Dankzij de vervaardiging van robuust en bestendig materiaal beschikt u over langdurige bescherming. De antisliplaag van uw case zorgt voor een extra stevige grip en voorkomt ongewenst wegglijden op oppervlakken.

Zweetbestendig
De Fitness Case maakt gebruik van LSR-Liquid Silicone Rubber dat bijzonder goed bestand is tegen bacteriën. Een verkleuring van de case is niet mogelijk door de gebruikte materiaalcombinatie.

Laatst bekeken door jou