Barbie Slaapkamer en Douche met Pop

  • Merk BARBIE
  • sku 29128211
  • Referentie GTD87

Productinformatie

Beschrijving

Barbie Slaapkamer en Douche met Pop

Barbie poppen en meubelspeelsets maken van alledaagse ruimtes iets heel bijzonders en creëren eindeloze mogelijkheden voor het vertellen van verhalen met stijlvolle meubels en accessoires!​

Barbie Badkamer
Dit badkamermeubilair prikkelt de verbeelding met de moderne vormgeving, coole afwerking en accessoires met realistische details, zodat kinderen eindeloos hun eigen verhalen kunnen verzinnen.
De badkamer van Barbie is stijlvol en functioneel met een kastje waarin je alles wat ze nodig heeft, kan opbergen. En het badmatje voelt heerlijk zacht en donzig aan!
De speelset bevat een toilet, alles om haar kapsel in model te brengen, een handdoek en verder alles wat Barbie nodig heeft om zich 's ochtends klaar te maken voor de dag.

Barbie Slaapkamer
Barbie draagt een handdoekjurk met een tropische print en een bijpassende hoofdband.
Dit slaapkamermeubilair prikkelt de verbeelding met de moderne vormgeving, coole afwerking en accessoires met realistische details, zodat kinderen eindeloos hun eigen verhalen kunnen verzinnen.
De slaapkamer van Barbie is gezellig en cool -- haar bed heeft een glanzend metallic afwerking en haar beddengoed met ananasprint is heerlijk zacht!
Extra accessoires zijn een nachtkastje, een lamp, een wekker, een vetplantje, een oogmasker en meer.
 

Opgelet: prijs per stuk! Geef je voorkeur door in het bestelproces bij stap 3 ADRES - contacteer ons gerust voor de voorraad van verschillende uitvoeringen of laat je door ons verrassen.

Laatst bekeken door jou