Barbecook Hasselbackaardappelen Snijset

  • Merk BARBECOOK
  • sku 28347503
  • Referentie BC-ACC-7221

Productinformatie

Beschrijving

Barbecook Hasselbackaardappelen Snijset

Een van de hipste en meest trendy kooktrucs die je op dit moment overal ziet passeren is het “hasselbacken”. Bij deze methode snijd je gleuven in een aardappel of ander ingrediënt en lijkt het alsof je hem in plakjes snijdt. Omdat je net boven de bodem van de aardappel stopt, valt hij niet uiteen en kan je verschillende vullingen tussen de gleuven stoppen. Dankzij de snijset voor Hasselback potato hoef je de aardappel niet meer handmatig te snijden, waardoor je hem nooit meer per ongeluk volledig doorsnijd

De hasselbackmethode wordt voornamelijk toegepast op de aardappel, maar kan ook bij allerhande andere groenten gebruikt worden. Zo kan je met deze snijset ook een Hasselback tomaat of courgette klaarmaken en ze bijvoorbeeld vullen met een kruidenkaas of mozzarella.

Het metalen rek schuif je makkelijk van de houten plank en is vaatwasbestendig. De houten plank kan je heel snel schoonmaken met wat warm water en mild afwasmiddel. De snijset is slechts 13,6 cm lang waardoor deze heel weinig plaats inneemt in de kast. Voor iedere liefhebber van een Hasselback patato, of van een ander Hasselback recept, is deze snijset een must-have accessoire. Haal hem nu in huis en smullen maar!

Specificaties:

  • Kleur: houtkleur
  • Materiaal: Hout, chroom, rubber
  • Afmetingen: 13.6x9.4x10.5cm

Laatst bekeken door jou