BabyBjorn Zitting Stof voor Relax Antraciet Katoen

  • Merk BABYBJORN
  • sku 28616997
  • Referentie 012021

Productinformatie

Beschrijving

BabyBjorn Zitting Stof Relax Antraciet Katoen

Geef uw baby wipstoeltje een nieuwe look! Het is gemakkelijk om uw nieuwe of tweedehands baby wipstoeltje een instant kleuren make-over te geven met een extra stoffen zitting. Het is ook praktisch in het drukke dagelijkse leven wanneer u geen tijd heeft gehad om de was te doen. De stoffen zitting is verkrijgbaar in luchtig, koel gaas, superzacht 3D-jersey en decoratief gestikte katoenen stof. U kunt de stoffen zitting van uw baby wipstoeltje snel en gemakkelijk verwisselen en het is machinewasbaar. De stof is OEKO-TEX gecertificeerd, wat betekent dat het geen schadelijke chemicaliën bevat en volledig veilig is voor uw kind om op te sabbelen.

  • Varieer het uiterlijk van uw baby wipstoeltje
  • Gebruik de extra stoffen zitting terwijl de andere in de was is
  • In drie verschillende kindvriendelijke materialen
  • Past op zowel Bouncer Bliss als Bouncer Balance Soft
     

Materiaal
De stoffen zitting voor Bouncer Bliss is verkrijgbaar in luchtige mesh (100% polyester) en zachte decoratief gestikte katoenen stof (100% katoen) en superzachte 3D Jersey (hoofdmateriaal: 80% polyester, 16% katoen, 4% elastaan, materiaal ruggedeelte: 100% katoen).

Wasvoorschriften
Machinewasbaar op 40°C. Apart wassen. Gebruik een milieuvriendelijk, mild en bleekvrij wasmiddel. Niet in de droger drogen.

Getest en veilig
Alle materialen voldoen aan de criteria van de OEKO-TEX Standaard 100, Klasse 1 voor babyproducten. Dit betekent dat ze vriendelijk zijn voor de huid van uw baby en veilig om te proeven.
 

(Enkel stoffen zitting, exclusief het frame)

Laatst bekeken door jou