Avent Borstpomp Elektrisch Dubbel

  • Merk AVENT
  • sku 27500569
  • Referentie SCF397/11

Productinformatie

Beschrijving

Philips Avent SCF334/31 Dubbele Elektrische Borstkolf

De Ultra Comfort dubbele borstkolf is ideaal als je weinig tijd hebt. Versnel het afkolven en ontspan terwijl het zachte massagekussen de toevoer stimuleert. De stille kolf is makkelijk in te stellen, te personaliseren, te gebruiken en schoon te maken.

Comfortabele kolfpositie door uniek design: Het unieke ontwerp van de borstkolf zorgt ervoor dat je melk direct van je borst in de fles of beker stroomt, zelfs wanneer je rechtop zit. Dit houdt in dat je comfortabel kunt zitten tijdens het kolven: je hoeft niet voorover te leunen om te zorgen dat al je melk in de fles terechtkomt. Als je comfortabel zit en ontspannen bent tijdens het kolven, helpt dat de melk makkelijker te laten stromen.

Kies de instelling die effectief en aangenaam is voor jou: Wanneer de kolf is ingeschakeld, begint deze automatisch in de zachte stimulatiemodus om de melkafgifte op gang te brengen. Kies dan uit een van de 3 afkolvingsinstellingen om de melkafgifte voor jou aangenaam te laten verlopen.

Zacht massagekussen met massagepunten: De satijnzachte structuur van ons massagekussen voelt warm aan op de huid en zorgt voor een comfortabele en zachte stimulatie van je melkafgifte. Ons karakteristieke massagekussen imiteert het zuigen van je baby, voor een zachte stimulatie van de melkafgifte.

Meer melk in minder tijd door dubbel kolven: Minder tijd nodig door dubbel kolven vergeleken met enkel kolven.

Gesloten systeem, ontworpen voor hygiënisch afkolven: Er blijft geen melk in de slangen achter.

Weinig losse onderdelen en intuïtief ontwerp: Weinig losse onderdelen en intuïtief ontwerp. Eenvoudig melk afkolven voor je baby, waar je ook bent.

Inclusief onze Natural-fles en -speen voor natuurlijk aanleggen: De vorm van de brede speen lijkt op de borst en stimuleert zo het natuurlijk aanleggen. Zo is het voor jou én je baby gemakkelijker om borst- en flesvoeding te combineren.

Ontworpen voor stil afkolven: Ontworpen voor discreet afkolven op elk moment.

Inhoud:

- 2x Philips Avent SCF334/31 borstkolfbehuizing
- 1x Basisunit inclusief slang
- 2x Normaal kussen (19,5mm)
- 2x Natural-fles van 125 ml
- 2x Reisdeksel
- 2x Afsluitplaatje voor melkopslag
- 1x Reistas

Laatst bekeken door jou