Ambre Solaire Zonnespray SPF 30 dry protect - 200 ml

  • Merk GARNIER
  • sku 20017194
  • Referentie 442153

Productinformatie

Beschrijving

Ambre Solaire Zonnespray SPF 30 dry protect - 200 ml

Zonbescherming van Garnier Ambre Solaire die je niet op je huid voelt: Dry Protect Mist Zonnebrand Spray SPF 30. Om te zorgen dat jij de hele dag door volop kunt genieten in de zon heeft Garnier besloten het leven nog gemakkelijker te maken door haar eerste hoge zonbescherming (met SPF 30 of SPF 50) te ontwikkelen die niet vet is, niet plakt en direct een droog gevoel geeft. Dry Protect bevat een gloednieuwe, baanbrekende formule voor een geavanceerde zonbescherming. Optimale bescherming tegen de zon, in de meest lichtgewicht formule die je niet voelt zitten op de huid. Zonbeschermingsfactor 30 voor de lichte huid die gemakkelijk bruint.

  • Trekt snel in
  • Plakt niet
  • Anti-glans
  • Gemakkelijk aan te brengen
  • Alcohol vrij

Gebruik
Niet direct op het gezicht verstuiven. Breng vlak voor blootstelling aan de zon royaal een zichtbare laag van het product aan en verdeel gelijkmatig door het maken van draaibewegingen. Onvoldoende hoeveelheid van het product, verlaagt het beschermingsniveau. Vermijd blootstelling aan de zon tijdens de warmste uren van de dag. Een zonnebrandbeschermingsproduct geeft geen 100% bescherming tegen de zon. Om de bescherming te behouden regelmatig en royaal opnieuw aanbrengen, vooral na het zwemen, zweten of afdrogen. Baby’s en jonge kinderen niet blootstellen aan direct zonlicht. Vermijd de oogcontouren. Bij contact met de ogen onmiddelijk en overloedig spoelen. Het dragen van een hoofddeksel, T-shirt, en zonnebril wordt zeer aanbevolen. Vermijd contact met textiel.

Zomertips
Gebruik Garnier Ambre Solaire Hydraterende en Verzachtende Aftersun Melk om de huid na het zonnen te hydrateren en te kalmeren. De huid wordt 24 lang gekalmeerd en gehydrateerd.
Heb je last van een warm en rood gezicht? Het after sun tissue masker verkoelt direct en hydrateert de huid intensief. Eén masker heeft hetzelfde effect als 5 keer hydratatie creme.

Laatst bekeken door jou