Alecto Flesverwarmer Duo Digitaal Snel Verwarmen - Ontdooien - Steriliseren

  • Merk ALECTO
  • sku 29858734
  • Referentie 42.002.700TWIN

Productinformatie

Beschrijving

Alecto Flesverwarmer Duo Digitaal Snel Verwarmen - Ontdooien - Steriliseren

De flesverwarmer Alecto BW700TWIN maakt het leven van nieuwe ouders een stuk makkelijker! Deze flesverwarmer is namelijk multifunctioneel én kan ook nog eens twee flesjes/potjes tegelijk opwarmen, steriliseren of ontdooien.

Zo breng je melk of een potje binnen enkele minuten op de gewenste temperatuur. Ook wordt het gelijkmatig verwarmd, zodat alle voeding exact dezelfde temperatuur heeft. Op de digitale display kun je zien hoe lang het nog duurt voordat de voeding goed is. Is de ingestelde temperatuur bereikt? Dan schakelt de flesverwarmer automatisch uit. De temperatuurregulatie zorgt ervoor dat de voeding nooit te lang of op een te hoge temperatuur wordt bereid, waardoor er zoveel mogelijk vitaminen en voedingsstoffen behouden blijven.
Wil je nog even wachten met het geven van de voeding? De BW700TWIN heeft een warmhoudfunctie waardoor je voeding maximaal 3 uur op de gewenste temperatuur kunt houden.

Klaar met de fles geven? De Alecto BW700TWIN heeft ook stand waarmee je eenvoudig het gebruikte flesje direct kunt steriliseren. Zo is het flesje binnen no time weer klaar voor de volgende voeding.

Als je borstvoeding of vers bereide hapjes bewaart in de diepvries en je deze wil ontdooien, kan dit ook met de Alecto BW700TWIN. Met de ontdooifunctie kun je kiezen tussen kamer- of koelkasttemperatuur. Wil je het direct bereiden, kies dan voor de eerste optie. Wil je de voeding op een later moment bereiden, kies dan voor de koelkasttemperatuur.

Vermogen: 512W

Laatst bekeken door jou