Aerocover afdekhoes lounge platform set 325x255x90x30/45/70cm R - ademende stof

  • Merk AeroCover
  • sku 26446529
  • Referentie 7883

Productinformatie

Beschrijving

Aerocover Afdekhoes Lounge Platform Set 325x255x90x30/45/70 cm R

Deze loungesethoes van het merk AeroCover heeft alle eigenschappen om uw loungeset goed te kunnen beschermen. De hoes is volledig waterbestendig en de ademende stof vermindert condensvorming. Waterdamp kan wel ontsnappen, zodat schimmelvorming wordt voorkomen. De hoes kan het hele jaar door gebruikt worden en houdt bladeren tegen in de herfst, terwijl het in de winter sneeuw tegen houdt en de set tegen vorst beschermt. Uw tuinmeubelen worden volledig beschermt tegen vuil, stof en regen.

Daarnaast voorkomt de hoes verkleuring van uw loungeset en zal de hoes zelf ook niet van kleur veranderen. De hoes kan gemakkelijk bevestigd worden met het rijgkoord en stoppers aan twee kanten. Als de hoes niet gebruikt wordt kan deze opgeborgen worden in de opbergtas en zal de hoes niet veel ruimte in beslag nemen.

Verder is de hoes duurzaam en zal deze de levensduur van uw tuinmeubels verlengen. Deze loungesethoes is 325 x 255 x 30/45/70 centimeter met een diepte van 90 centimeter. De hoes is geschikt voor een L-vormige platformset met een rechte hoek. Al met al de perfecte hoes voor uw loungeset!

Laatst bekeken door jou