Whiskas Temptations 60 g Zalm

  • Merk WHISKAS
  • sku 14777259
  • Referentie 176003

Productinformatie

Beschrijving

Whiskas Temptations Zalm 60 g

Je kat zal het heerlijk vinden om eerst door een krokant laagje te bijten om daarna van de zachte smakelijke binnenkant te genieten. Temptations zijn speciaal verpakt om ze lang vers te houden. Verkrijgbaar in verschillende heerlijke smaken.

Oh ja, als je je kitten WHISKAS® Temptations wilt geven, dan kun je hier pas mee beginnen als zij al aan vast voedsel gewend is. - Ontwikkeld in samenwerking met onze voedingsdeskundigen en dierenartsen van WALTHAM®.

Voedingsvoorschriften
Geef tot 12 stuks per dag. Pas de hoofdmaaltijd overeenkomstig aan. Zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is.

WHISKAS® adviseert om 2/3 van de dagelijkse hoeveelheid calorieën van je kat uit maaltijdzakjes te laten bestaan en 1/3 uit droge voeding – en vergeet je kat niet te verwennen met een lekkere snack!

Samenstelling
Granen, vlees en dierlijke bijproducten, oliën en vetten, vis- en bijproducten (waarvan 4% zalm), mineralen, plantaardige bijproducten.

Voedingswaarden
Analytische bestanddelen (%): eiwit 24% - vetgehalte 25% - anorganische stoffen 10% - ruwe celstof 0,4%. 
Nutritionele additieven per kg: Vitamine A 6621 IE - Vitamine D₃ 730 IE - Pentagehydrateerd kopersulfaat 23,3 mg - Monogehydrateerd mangaansulfaat 41,2 mg - Kaliumjodide 1.9 mg - Monogehydrateerd zinksulfaat 184 mg.

Laatst bekeken door jou