Roncato Valies Butterfly 68 cm Rosa - 68x44x31 cm

  • Merk Roncato
  • sku 30874615
  • Referentie 41818011B

Productinformatie

Beschrijving

Roncato Valies Butterfly 68 cm Rosa - 68x44x31 cm

Wil je een koffer waar al je spullen in passen? Dan is deze Roncato harde koffer uit de Butterfly serie echt iets voor jou. Deze Roncato koffer check je in op de luchthaven, omdat deze te groot is om te gebruiken als handbagage koffer. Deze harde koffer is gemaakt van polypropyleen en heeft een inhoud van 87 liter. Op deze koffer wordt 5 jaar garantie gegeven. Omdat deze Roncato koffer voorzien is van 4 wielen, is de koffer wendbaar en stabiel. Ten opzichte van koffers met 2 wielen is het minder zwaar om de koffer te vervoeren, omdat deze rechtop kan blijven staan. Een vakantie tussen de 2 a 3 weken voor de boeg? Dan is deze harde koffer met een inhoud van 87 liter jouw ideale metgezel. Voldoende ruimte voor al je bagage en met een trip van ongeveer 2 weken ook nog voldoende ruimte over om wat souvenirs of aankopen mee terug te nemen.

Creëer eenvoudig extra bagageruimte
Met deze expandable (uitbreidbare) koffer voeg jij in een handomdraai extra inhoud toe aan je koffer. Ideaal omdat je op deze manier eigenlijk een koffer hebt in 2 formaten, die gebruikt kan worden voor vakanties van verschillende reisduren.

Bescherm je bagage met een harde koffer
Voor vliegvakanties is een harde koffer meestal de beste keuze. De inhoud van je koffer wordt perfect beschermd door de harde koffer. De koffer heeft geen vakken aan de buitenkant zodat je niet het risico loopt dat onbevoegden illegaal iets toevoegen aan jouw koffer, of er iets uithalen. Harde koffers zijn waterbestendig, waardoor je kleding en overige bagage droog blijven. Tenslotte is een harde koffer ook nog eens perfect schoon te maken na je reis.

Polypropyleen: Solide & stevig
Polypropyleen is oersterk, maar niet het allerlichtste materiaal. Vind je stevigheid belangrijker dan het gewicht en worden lichtere materialen zoals polycarbonaat en Curv te prijzig? Deze Roncato koffer is dan een uitstekende keuze.

De voordelen van een TSA slot
Een TSA slot heeft veel voordelen. In Amerika is een TSA slot verplicht, dus je bent voorbereid op toekomstige reizen naar Amerika. Daarnaast blijft je koffer onbeschadigd wanneer deze opengemaakt wordt door douane of security. Ons advies is, gebruik een TSA slot om onnodige narigheid te voorkomen.

Laatst bekeken door jou