Zwilling Enfinigy Blender Zwart

  • Merk ZWILLING
  • sku 29086515
  • Referentie 53002-001-0

Productinformatie

Beschrijving

Zwilling Enfinigy Blender Zwart

Deze keukenmixer is perfect voor het blenden van shakes, dipsausjes, sauzen, smoothies en meer, en klaart de klus zonder klonters of vezels achter te laten. Het hoogwaardige roestvrijstalen kruismes van ZWILLING is ontwikkeld in Solingen, Duitsland, en heeft een speciale vertanding en piranha-tanden langs de snijrand om moeiteloos te kunnen blenden.

De krachtige 1200 watt AC-motor is afgestemd op het speciale mes en de behuizing, wat resulteert in de fijnste meng- en mixresultaten. De blenderkan van 1,4 liter is gemaakt van BPA-vrij Tritan, dat uiterst robuust is en bestand tegen hitte en kou. De golvende bodem van de kan zorgt voor maximaal contact tussen het sneldraaiende mes en het voedsel dat zich in de kan bevindt, zodat elk laatste stukje naar tevredenheid wordt gemengd.

De 5 voorgeprogrammeerde programma's en 12 snelheidsinstellingen zijn te bedienen via de intuïtieve draaiknop met geïntegreerd LCD-display voor eenvoudige, duidelijke bediening en weergave.

Tot de veiligheidskenmerken behoort een vergrendelingssysteem dat ervoor zorgt dat de krachtige blender alleen start als het deksel er goed op zit en dat automatisch wordt uitgeschakeld als het deksel wordt geopend tijdens het blenden. De blenderbasis heeft ook antislipvoetjes om veilig gebruik te garanderen terwijl de pot op zijn plaats wordt gehouden of bij het tampen.

Gebruik de vooraf ingestelde schoonmaakfunctie om de kan af te wassen, terwijl het deksel en de meegeleverde accessoires van de stamper en maatbeker vaatwasmachinebestendig zijn. De behuizing van de blender kan worden schoongeveegd met een schone, vochtige doek.

Net als alle Enfinigy-producten biedt de Table Blender een gratis te downloaden app. De ZWILLING Culinary World App QR-code op de productverpakking start de app op, zodat je kunt zoeken in een database met originele recepten.

Voltage: 220-240 V
Hertz: 50-60 Hz
Lengte snoer: 100 cm
 

Specificaties

  • Krachtige 1200 watt AC-motor met hoge prestaties
  • ZWILLING kruismes met speciale vertanding en piranha-tanden, ontwikkeld in Duitsland
  • Hertz: 50-60 Hz Snoerlengte: 100cm Krachtige 1200 watt sterke AC-motor ZWILLING snijblad met speciale vertanding en piranha-tanden, ontwikkeld in Duitsland 5 automatische programma's: Pulse, Smoothie, Cocktail, IJs vergruizen en Reinigen
  • 12 snelheidsinstellingen
  • Breekbestendige en eenvoudig te reinigen blenderkan van 1,4 liter gemaakt van BPA-vrij Tritan
  • Meegeleverde accessoires: maatbeker en stamper - beide vaatwasmachinebestendig
  • Veiligheidskenmerken: veiligheidsslot voor de kan, automatische uitschakeling en antislipvoetjes
  • 5 jaar garantie na productregistratie

Laatst bekeken door jou