Zoobles 1 pack Girl

  • Merk ZOOBLES
  • sku 29153721
  • Referentie 6061365

Productinformatie

Beschrijving

Zoobles 1 pack Girl

Maak kennis met de Zoobles Z-Girlz, de lieve en schattige BFF's van Zoobles Animals. Het Zoobles Z-Girlz en Happitat 1-pack bevat één trendy Zoobles Z-Girlz-personage, een bijpassende Happitat en een checklist om je verzameling bij te houden.

De Zoobles Z-Girlz hebben allemaal een fantastische transformatie in twee stappen. Ze beginnen als een kleurrijke bal en springen open tot een superschattig dier wanneer je ze over hun Happitat rolt. Laat de bal op de metalen hotspot op de Happitat vallen of rol hem eroverheen om je Z-Girl op magische wijze tot leven te laten komen een Zoobles Animal te onthullen. Aai vervolgens over het hoofd van je figuur en druk het in om weer om het om te toveren in de hippe Zoobles Z-Girl. Het is zo leuk. Duw omlaag om je personage weer de balvorm te laten aannemen en rol, plop en transformeer steeds opnieuw.

De kleine Zoobles Z-Girlz-poppen hebben elk opvallende patronen, felle kleuren en details, en elke pop heeft een eigen unieke look en stijl. Ontdek personages zoals de doorschijnende Crystal Narwal, Krystelle, Kawaii Bunny met glitters, Luvlee, de neonkleurige Hip Hop Panda, Bam Bop en nog veel meer. De Zoobles Z-Girlz Happitat is perfect om verhalen te bedenken. Deze past bij de stijl van je meisje en is geïnspireerd op haar favoriete activiteiten, zoals slaapfeestjes, haarstyling, hiphoppen en meer. Voor nog meer manieren om te spelen is geen Zoobles Z-Girl compleet zonder de bijbehorende Zoobles Animal-BFF. Zoek naar de bestie van je personage (elk afzonderlijk verkocht) en verbind hun Happitats om één grote speelruimte te creëren. Verzamel alle 12 Zoobles Z-Girlz en 12 Zoobles Animals (elk afzonderlijk verkocht) om je wonderlijke Zoobles-wereld uit te breiden.
 

Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

Opgelet: prijs per stuk. Voorkeur doorgeven is niet mogelijk. Er wordt een willekeurig exemplaar opgestuurd.

Laatst bekeken door jou