Xbox One MXGP 2019 Expand

Xbox One MXGP 2019

Namco Bandai

26844060

Nieuw

Dit product is nu niet op voorraad

€ 29,99

incl. BTW

tick.png  Snelle levering in BE en NL
        binnen 1 à 2 werkdagen in huis

tick.png  Gratis verzending vanaf € 49.98
        uitgezonderd grote/zware en breekbare artikelen

tick.png  Gratis afhalen vanaf € 49.98
        € 5 servicekost bij kleinere bedragen

tick.png  Klantenservice shop@suprabazar.be
        di-za tussen 9 en 17u: +32 56 43 97 70

tick.png  Veilig betalen
        
bancontact | iDeal | visa | mastercard

E03357

Xbox One MXGP 2019

Beleef de ervaring van het huidige MXGP Wereldkampioenschap voor de allereerste keer in de hele reeks!
Alle officiële seizoenen van 2019, fietsen en teams van MXGP en MX2 staan ​​klaar om u uit te dagen in alle officiële evenementen over de hele wereld.

  • Gloednieuwe spelmodi: eindeloze mogelijkheden van gameplay wachten op je! Bouw je eigen ervaring door nieuwe tracks en paden vanuit het niets te maken en ze te delen met de community met de nieuwe spannende spelmodi: de Track Editor en het Waypoint.
  • De Provence kan niet-zo-romantec zijn: bekijk wat dit geweldige brede trainingsgebied je kan bieden! We hebben ons laten inspireren door het Esterelgebergte met zijn karakteristieke rots en steile reliëfs, het zal je uitvalsbasis zijn om je rijervaring vol modder te beginnen.

Kenmerken:

  • Het huidige seizoen: van Nequen tot Shangai, met MXGP 2019 beleeft u alle spanning van het huidige kampioenschap. De competitie tussen de renners is begonnen maar wie weet wie er aan het einde zal winnen. Volg het klassement en probeer de koers van hun bestemming te veranderen, zelfs in de gebeurtenissen waar ze nog niet gespeeld hebben! En ervaar, net als in het echte leven, verschillende weersomstandigheden tijdens het spelen. Immers, na de regen is er altijd de zon.
  • De track-editor: laat je creativiteit los, breng het spoor van je dromen tot leven en deel het met je vrienden en de motorcrossgemeenschap! Wie zal de baan met de beste motorcrossstroom realiseren? Kies uit 4 verschillende landschappen en terreinen en creëer uw route tussen de modder van het bos, de woestijnduinen, de heuvels van de Franse Rivièra en de gevaren van de jungle van het Pacifische gebied.
  • De speeltuin: train je rijvaardigheden en verbeter je vaardigheden op de speelplaats in de Provence. U kunt vrij rondlopen, racen over verschillende indelingen en in verschillende weersomstandigheden en overdag, unieke beloningen voor maatwerk verdienen door enkele speciale Trials te voltooien en de concurrentie naar een geheel nieuw niveau te tillen met de speciale gamemodus: The Waypoint. Creëer je unieke pad door controlepunten op het terrein te zetten of online te downloaden.

Vanaf 3 jaar

Accept Site use cookies