Xbox Console Series S

Productinformatie

Beschrijving

Xbox Series S Console

Maak kennis met de Xbox Series S, de kleinste, meest gestroomlijnde Xbox-console ooit. Ervaar de snelheid en prestaties van een volledig digitale console van de volgende generatie voor een betaalbare prijs.

  • De kleinste Xbox console ooit
  • 60% Kleiner dan de Xbox Series X
  • All-digital game ervaring : geniet van discvrij gamen van de volgende generatie met de kleinste Xbox-console ooit.
  • Ervaar de volgende generatie snelheid en prestaties met de Xbox Velocity Architecture, mogelijk gemaakt door een aangepaste SSD en geïntegreerde software.
  • Speel duizenden digitale games van vier generaties Xbox met achterwaartse compatibiliteit, inclusief geoptimaliseerde titels bij de lancering.

De bundel bevat:

  • Xbox Series S-console
  • één Xbox draadloze controller
  • een snelle HDMI-kabel
  • een stroomkabel.

Maak de ervaring compleet met Xbox Game Pass Ultimate

Ga aan de slag met een onmiddellijk beschikbare bibliotheek van meer dan 100 games van hoge kwaliteit, inclusief alle nieuwe Xbox Game Studios-titels zoals Halo Infinite op de dag dat ze uitkomen, wanneer je Xbox Game Pass Ultimate toevoegt (lidmaatschap wordt apart verkocht). Schakel in een oogwenk naadloos tussen meerdere games met Quick Resume. De kern van Series S is de Xbox Velocity Architecture, die een aangepaste SSD combineert met geïntegreerde software voor snellere, gestroomlijnde gameplay met aanzienlijk kortere laadtijden.

Prestaties van de volgende generatie in de kleinste Xbox-console ooit
Maak kennis met de Xbox Series S, de kleinste, meest gestroomlijnde Xbox-console ooit. Ervaar de snelheid en prestaties van een volledig digitale console van de volgende generatie voor een betaalbare prijs.

Meer spelen, minder wachten
Ervaar de volgende generatie snelheid en prestaties met de Xbox Velocity Architecture, mogelijk gemaakt door een aangepaste SSD en geïntegreerde software.

Verbazingwekkende functies in een volledig digitale console
Minimaliseer laadtijden met een op maat gemaakte 512GB NVMe SSD en schakel naadloos tussen meerdere recent gespeelde games in een flits met Quick Resume.

Duizenden games over vier generaties
Speel duizenden games van vier generaties Xbox, inclusief Xbox One, Xbox 360 en originele Xbox-titels met achterwaartse compatibiliteit.

Maak kennis met de nieuwe Xbox draadloze controller
Ervaar de gemoderniseerde Xbox draadloze controller, ontworpen voor meer comfort tijdens het gamen. Blijf op het doelwit met gestructureerde grip, leg naadloos content vast en deel deze.

Accessoires
Gebruik de meeste van uw Xbox One-accessoires, inclusief controllers, headsets en meer, op Xbox Series S.

Laatst bekeken door jou