Xbox One Dead Or Alive 6 Expand

Xbox One Dead Or Alive 6

Digital Bros

26424761

Nieuw

Dit product is nu niet op voorraad

€ 19,99

incl. BTW

tick.png  Snelle levering in BE en NL
        binnen 1 à 2 werkdagen in huis

tick.png  Gratis verzending vanaf € 49.98
        uitgezonderd grote/zware en breekbare artikelen

tick.png  Gratis afhalen vanaf € 49.98
        € 5 servicekost bij kleinere bedragen

tick.png  Klantenservice shop@suprabazar.be
        di-za tussen 9 en 17u: +32 56 43 97 70

tick.png  Veilig betalen
        
bancontact | iDeal | visa | mastercard

171564

Xbox One Dead Or Alive 6

Het lijkt haast toeval; Dead or Alive 6: The Renowned is de 19e game in de reeks en ziet het daglicht in 2019! Dead or Alive 6: The Renowned is de allereerste game die optimaal gebruikt maakt van de kracht van de huidige generatie hardware. Enkele belangrijke aandachtspunten van het team zijn gedetailleerde kostuums met gesimuleerde schade op de vechtersbazen, indrukwekkende overgangen tussen de verschillende verdiepingen van de arena's en talloze nieuwe gevechtstechnieken om je tegenstanders te slim af te zijn. Ontwikkelaar Team Ninja is ook zelfverzekerd dat de game eindelijk een plek zal veroveren in het e-Sports circuit. Wij kijken alvast uit naar de finale van EVO 2019.

Ninja vs M.I.S.T.

Andere vechtgames tonen ondertussen aan dat een uitgebreide singleplayer ervaring niet langer mag ontbreken in een AAA-game. Dead or Alive 6 volgt de gebeurtenissen van Dead or Alive 5 en bouwt verder op twee belangrijke verhaallijnen: het conflict tussen Ninja en M.I.S.T. en het zesde Dead or Alive-toernooi. Hiermee wil de ontwikkelaar zowel fans als nieuwe spelers van de game verleiden. Alles begint bij één van de favoriete personages: Kasumi. Zij verlaat haar ninjaclan en besluit zich te verbergen in klein bergdorpje maar het duurt niet lang alvorens de wereld weer in gevaar is door een nieuw sinister plan van M.I.S.T. Met de hulp van haar Ninja-makkers moeten ze de wereld redden. De bekende gezichten die terugkeren in de reeks krijgen eveneens unieke zijverhalen die zich afspelen tijdens het grote conflict tussen Ninja en M.I.S.T.

Eindelijk volwassen

Millennials zijn blij te horen dat de nieuwe game zijn puberale verleden achter zich laat. De voorheen schaarsgeklede dames en heren uit Dead or Alive zullen meer aandacht schenken aan de keuze van een smaakvolle outfit. De over-the-top sexy vibe van voorgaande Dead or Alive games is teruggeschroefd en hoewel de borsten nog steeds bewegelijk zijn, is de insteek van de studio om de game minder seksueel geladen te maken. In een nieuwe uitgebreide personalisatiemode - DOA Central - kan je, net als in Tekken 6 en SoulCalibur VI, je favoriete personages personaliseren met unieke outfits, gadgets en accessoires.

Have a Break, have a DOA

Gameplaymatig bouwt DOA6 verder op de vertrouwde driehoeksformule : strikes verslaan throws, throws verslaan holds en holds verslaan strikes. Een perfect getimede strike wanneer de andere speler een hold uitvoert resulteert in Hi Counter aanval met extra schade. De game introduceert echter ook een aantal belangrijke verfijningen zoals het Break System, de Break Blow, de Break Hold en de Fatal Rush. Het Break System voegt een nieuwe meter toe: Break Gauge. Eens je deze meter vol hebt kan je een krachtige aanval uitvoeren met een simpele druk op de R1- of RB-knop. Het voegt een extra laagje tactiek toe zonder de game extra complex te maken. De Break Blow is een krachtige aanval die je tegenstander tegen de mat keilt. Deze beweging laat je tevens andere aanvallen afweren waardoor hij zowel in aanvals- of verdedigingssituaties kan gebruikt worden. De Break Hold is een nieuwe countertechniek die weinig schade aanbrengt maar die je wel uit nare situaties kan redden. Ten slotte heb je Fatal Rush, een dramatische combo, die je kan activeren door meermaals de R1- of RB-knop te combineren.

Danger Zoooone!

Nog een handelsmerk van DOA zijn de Danger Zones. De verschillende arena's kennen unieke interacties en overgangen naar nieuwe plaatsen binnen de arena. Zo mep je tegenstander van een piratenboot in de tentakels van een Kraken (gigantische octopus) of laat je een Pterodactyl je tegenstander ontvoeren. Je kan het zo gek niet bedenken of het is een arenaovergang in DOA. Er zijn twee nieuwe varianten aan specifieke arena's: Rumble Danger en Mass-Destruction. Eindigt de vechtersbaas in het publiek dan zorgt Rumble Danger dat hij door de toeschouwers naar het midden van de arena geduwd worden. Knal je je tegenstander met een Break Blow of Fatal Rush in een stapel dozen of tonnen dan creëert Mass-Destruction een kettingsreactie van epische proporties.

  • Diepe singleplayer ervaring met een verhaal dat verder gaat op de gebeurtenissen van Dead or Alive 5.
  • Trianglesysteem - De klassieke formula, strikes verslaan throws, throws verslaan holds en holds verslaan strikes, keert terug.
  • Break System - Maak gebruik van een nieuwe superaanval door de Break Gauge te vullen of red je zelf uit benarde situaties door de Break Hold en Break Blow aanvallen.
  • Fatal Rush - Een krachtige combo en finisher die makkelijk is voor nieuwe spelers maar op verschillende wijzen kan gebruikt worden door ervaren spelers.
  • Danger Zones - Het handelsmerk keert terug met spectaculaire arena's en interactieve overgangen wanneer je je tegenstander door de barrière van een stage mept.
  • Meer dan 20 personages en twee nieuwe personages: NiCO en Diego

Vanaf 16 jaar

Accept Site use cookies