X-Shot Skins Last Stand met 16 darts

  • Merk Xshot
  • sku 30225877
  • Referentie 36518

Productinformatie

Beschrijving

X-Shot Skins Last Stand met 16 darts

X-Shot Skins brengt de in-game ervaring van het skinnen van je blaster naar de echte wereld, kies je Skin en ga de strijd aan. De X-Shot Skins Last Stand is de grootste blaster in de Skins-reeks en combineert epische vuurkracht, snelheid in actie en nauwkeurigheid in één blaster. Met een 14-dart capaciteit auto-roterende loop kun je meerdere doelen raken tot op 27m / 90 voet afstand.

Ontketen 14 dartpijlen in enkele seconden dankzij het easy-to-prime mechanisme. De Last Stand wordt geleverd met een tactische handgreep en rail voor eenvoudig laden en biedt je de mogelijkheid om accessoires aan je blaster toe te voegen om een level hoger te komen. X-Shot Skins darts bevatten nieuwe air pocket technologie voor een sneller, verder en nauwkeuriger schot. De X-Shot Skins Last Stand blaster wordt geleverd in 4 unieke skins om te kiezen en te verzamelen. Kies anders, kies X-Shot Skins.

  • Kies uw skin: Met behulp van een nieuwe state of the art printtechnologie, is X-Shot Skins de eerste op maat ontworpen blaster die de in-game ervaring van het skinnen van je blaster naar het slagveld brengt. De X-Shot Skins Last Stand wordt geleverd in 4 unieke skins om te selecteren en te verzamelen. Kies anders, kies X-Shot Skins.
  • Vuurkracht: De Last Stand is de grootste blaster in de X-Shot Skins-reeks en zit boordevol stootkracht! Raak meerdere doelen tot op een afstand van 27m / 90 voet.
  • Dart capaciteit: De X-Shot Skins Last Stand heeft een 14-dart capaciteit auto-roterende loop. Ontketen alle 14 dartpijlen in enkele seconden met het easy-to-prime en slam fire mechanisme.
  • Air Pocket Technologie: X-Shot Skins bevatten nieuwe en verbeterde Air Pocket Technology Darts voor een verder, sneller en nauwkeuriger schot!
  • Inhoud van de verpakking: 1x X-Shot Skins Last Stand Blaster 16x Air Pocket Technology Foam Darts

Laatst bekeken door jou