WOLF-Garten A400E Elektrische Grasmaaier 1800W 40cm

Productinformatie

Beschrijving

Wolf - Garten A400E - Elektrische Grasmaaier - 1800 W - 40 Cm 

De Wolf-Garten A 400 E is een elektrische grasmaaier voor een gazon tot 450 vierkante meter. Een complete grasmaaier die het mogelijk maakt om te maaien en het gras op te vangen of te mulchen. Dit krachtige model voorziet je van het nodige gemak in de middelgrote tot grote tuin.

  1. Uitstekende maaiprestaties:
    Deze 1800 watt grasmaaier levert je uitstekende maaiprestaties. De Wolf-Garten A 400 E is namelijk voorzien van het ACC-systeem. Grassprietjes worden hierdoor aangezogen en komen beter rechtop te staan. Dit levert een rechtere snede op en een beter maairesultaat. Door de hendel op de grasmaaier te verstellen, pas je de maaihoogte in 6 standen aan tussen 25 en 75 mm. Precies de lengte die jij wil dus.
     
  2. Duwboom in hoogte verstelbaar:
    De A 400 E grasmaaier duw je voort met behulp van de comfortabele en inklapbare duwboom. Deze verstel je in hoogte en is voorzien van soft grip materiaal. De Flick Flack geleiding houdt de kabel beter uit de buurt van de grasmaaier.
     
  3. Mulchen met de A 400 grasmaaier:
    Ook mulchen is mogelijk met deze Wolf-Garten elektrische grasmaaier. Normaal gesproken belandt het gras in de 45 liter opvangbak met vulindicator. Hierdoor zie je precies wanneer de grasvangzak geleegd moet worden. Met een draai aan de knop zorg je voor mulchen. Het gras wordt in deze stand fijner versnipperd en over het gazon verspreid. Dit materiaal is een meststof voor je gazon. Kies je vaker voor deze methode, dan zul je merken dat dit ten goede komt aan je gazon.

 

Laatst bekeken door jou