Whiskas Temptations 60 g Kip & Kaas

  • Merk WHISKAS
  • sku 11243757
  • Referentie 176000

Productinformatie

Beschrijving

Whiskas Temptations Kip & Kaas 60 g

Ze zal het heerlijk vinden om doorheen het krokante buitenste gedeelte te bijten en de zachte, smaakvolle kern te proeven.                                                               
Whiskas® Temptations  zijn onweerstaanbare snacks voor je kat, in folie verpakt voor extra versheid en beschikbaar in verschillende heerlijke smaken.                                                           
Whiskas® Temptations bevatten geen kunstmatige kleurstoffen en smaakstoffen.  En ... één snack bevat minder dan 2 calorieën.
Ontwikkeld in samenwerking met onze voedingsdeskundigen en dierenartsen van WALTHAM®.

Voedingsvoorschriften
Geef tot 15 stuks per dag en hou er rekening mee de hoeveelheid voeding van uw kat wat te verminderen.. Zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is. Koel en droog bewaren.

Whiskas® beveelt aan om 's ochtends en 's avonds een versheidszakje te geven en tussendoor 15g droge voeding. Vergeet niet om uw kat af tussendoor een snack te geven !*
*voor een gemiddelde kat van 4kg

Samenstelling
Plantaardige eiwitextracten, granen, oliën en vetten, vlees en dierlijke bijproducten (min. 4% kip), mineralen, melk en bijproducten (min. 4% kaas).

Voedingswaarden
Analytische bestanddelen (%): eiwit 34,2% - vetgehalte 20,3% - anorganische stoffen 7,8% - ruwe celstof 0,2%. 
Nutritionele additieven per kg: Vitamine A 6800 IE - Vitamine D₃ 750 IE - Pentagehydrateerd kopersulfaat 21,2 mg - Monogehydrateerd mangaansulfaat 46.1 mg - Kaliumjodide 1,8 mg - Monogehydrateerd zinksulfaat 206 mg.

Laatst bekeken door jou