Whiskas Pouch Vless 12 X 100gr Vanaf 7 Jaar

  • sku 22206316
  • Referentie 304676

Productinformatie

Beschrijving

Whiskas Maaltijdzakjes Vleesselectie in Saus 12 x 100 g - Vanaf 7 Jaar

Je kat mag dan al wel een dagje ouder zijn, ze zit nog vol levenslust. Maar een beetje extra ondersteuning kan ze op deze leeftijd goed gebruiken. Daarom is WHISKAS® 7+ samengesteld om haar vitale organen te verzorgen.

Daarnaast helpt WHISKAS® 7+ haar zicht scherp te houden en te zorgen dat haar vacht glanzend en gezond blijft. En dat is nou precies dat beetje extra aandacht waar jouw oudere kat blij van wordt!

En de smaak? Om je pootjes bij af te likken… Want WHISKAS® maaltijdzakjes bevatten niet alleen alle ingrediënten die je senior van nature nodig heeft, ze zijn er ook in alle smaken en texturen waar ze het meest van houdt! - Ontwikkeld in samenwerking met onze voedingsdeskundigen en dierenartsen van WALTHAM®. 

Voedingsvoorschriften
Pas de hoeveelheden aan de behoeften van uw kat aan. Zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is. Meer informatie nodig ? Neem contact op met onze Consumentendienst. Zorg voor een geleidelijke overgang wanneer u naar een nieuwe voeding overschakelt. Zie verpakking voor het voedingsadvies. 77kcal/100g

Whiskas® beveelt aan om 's ochtends en 's avonds een versheidszakje te geven en tussendoor 15g droge voeding. Vergeet niet om uw kat af tussendoor een snack te geven !*
*voor een gemiddelde kat van 4kg

Samenstelling
Met Kip: vlees en dierlijke bijproducten (waarvan 4% kip), granen, mineralen, suikers.
Met Rundvlees: vlees en dierlijke bijproducten (waarvan 4% rundvlees), granen, mineralen, suikers.
Met Lamsvlees: vlees en dierlijke bijproducten (waarvan 4% lamsvlees), granen, mineralen, suikers.
Met Gevogelte: vlees en dierlijke bijproducten (waarvan 4% gevogelte), granen, mineralen, suikers.

Voedingswaarden
Analytische bestanddelen: ruw eiwit 7,5% - ruw vet 5% - ruwe vezel 0,3% - ruwe as 1,6% calcium 0,32% - fosfor 0,22% - vocht 84,5% - metaboliseerbare energie 77 kcal/100 g.

Laatst bekeken door jou