Ultra Doux Shampoo Camomille - 250 ml

Productinformatie

Beschrijving

Ultra Doux Shampoo Camomille - 250ml

Ga voor stralend blond haar met de Garnier Ultra Doux Kamille Shampoo. Deze shampoo verzorgt en licht je haar op door de kamille en voedt intens door de bloemenhoning. Het resultaat is zacht en luchtig haar dat niet zwaar voelt.

Extreme zachtheid uit het hart van planten
Kamille is een veelvoorkomende plant. Als infusie kalmeert en verzacht ze. Kamille, dat even bekend is om zijn zuiverende, verfrissende en rustgevende eigenschappen, komt in de samenstelling van vele reinigende lotions en oogverzorgingen voor. Maar ze is vooral gekend om blond haar op te lichten: kamille bevat een geel pigment, apigenine, dat zich kan binden aan de oppervlakte van de haarschubben en daarmee de helderheid en glans van blond haar accentueert.

Weg met vaalblond haar, je haar is ongelooflijk glanzend en stralend. Met deze shampoo is je blonde haar perfect verzorgd, soepel, zacht en zeker niet zwaar. Je haar is even helder als na de vakantie en heeft een zeer natuurlijke, mooie en ongeëvenaarde glans.

Hoe gebruik je Garnier Ultra Doux Kamille Shampoo?
1. Borstel je haar voor het wassen.
2. Neem een klein beetje shampoo in je handen.
3. Breng de shampoo aan op nat haar.
4. Verdeel het product over je gehele haar en laat het 1 minuut intrekken terwijl je je hoofdhuid masseert.
5. Spoel je haar goed uit totdat je haar 'knispert' aan je vingers. In geval van contact met je ogen, onmiddellijk uitspoelen.

De shampoo bevat geen parabenen.

Laatst bekeken door jou