Tommee Tippee Luieremmer Sangenic Twist & Click Pink

Productinformatie

Beschrijving

Tommee Tippee Luieremmer Twist - Pink

De Twist & Click-luieremmer is de enige luieremmer die elke luier individueel omwikkelt, waardoor geurtjes en bacteriën worden weggehouden en uw huis opgeruimd en geurvrij blijft. De antibacteriële GREENFILM™ bestaat uit meerdere lagen en is 100x effectiever dan luierzakken, omdat hij is beschermd met Biomaster** en 99% van de gevaarlijke kiemen zoals E-coli en Staphylococcus Aureus doodt. Bij contact voorkomt het dat eiwitten worden afgebroken door bacteriën, een proces dat verantwoordelijk is voor veel nare geurtjes. Het slimme afsluitdeksel sluit alle onaangename geurtjes buiten en de ingebouwde zuiger duwt luiers diep in de afvalemmer, zodat je handen schoon blijven.
 

Slank en compact

Ondanks zijn compacte formaat kan de Twist & Click-luieremmer tot 28 luiers* tegelijk opbergen, wat betekent dat je minder vaak naar de afvalemmer buiten hoeft. Het platte deksel kan tegen elke muur worden geopend, waardoor het gemakkelijk te plaatsen en te gebruiken is. De luieremmer wordt geleverd met één voorgevulde navulcassette en elke navulling bevat voldoende antibacteriële folie om tot 1 maand* luiers in te wikkelen, afhankelijk van de grootte en het aantal gebruikte luiers. Voor optimale prestaties en een gegarandeerde bescherming tegen geurtjes en bacteriën, raden wij aan om navulcassettes van het merk Twist & Click te gebruiken in je Twist & Click-luieremmer. Let op: het Twist & Click-luierafvalsysteem is alleen compatibel met de Twist & Click-navulcassettes van Tommee Tippee. Sangenic TEC & Simplee Sangenic navulcassettes zijn niet compatibel met deze afvalbak.

*Gebaseerd op het gebruik van maat 1 luiers (2-5kg)
** Antibacteriële bescherming is aanwezig in de folie en niet in de andere componenten van dit product. Film is behandeld met Biomaster zilver biocide getest volgens ISO 22196-2011. Gelieve biociden op een verantwoorde manier te gebruiken.
 

Nu nog milieuvriendelijker

Om de impact op het milieu te verminderen, zijn de Twist & Click luieremmer en navulcassettes gemaakt van 98% gerecycled en volledig recycleerbaar plastic. De meerlaagse antibacteriële folie is nu op biologische basis en gemaakt van GREENFILM™ van duurzaam geteeld suikerriet.

Laatst bekeken door jou