Tierra Outdoor Avento Verstelzetel Charcoal frame met textilene

Productinformatie

Beschrijving

Tierra Outdoor Avento Verstelzetel Charcoal Frame

De Avento standenstoel van Tierra Outdoor is een tijdloze aanwinst door het neutrale en degelijke design. Tuinstoel Avento heeft een strak aluminium frame wat de stoel lekker licht van gewicht maakt. De comfortabele textileen zitting is uitgevoerd in de kleur grijs en is aan de hand van de leuning gemakkelijk te verstellen naar de gewenste stand. Dit zorgt voor een optimaal zitcomfort en maakt deze tuinstoel ideaal om ontspannen te kunnen tafelen. Als je bent uitgegeten zet je gewoon de rugleuning naar achteren en uitbuiken maar! De Avento tuinstoel combineer je met eettafel Bea voor een sfeervol en rustig geheel.

Samenstelling
Standenstoel Avento heeft de afmetingen 60 x 73 x 115 cm en heeft een garantie van 1 jaar.

Bescherming
Voor een langere levensduur van je tuinmeubelen adviseren wij om deze met slecht weer en tijdens de wintermaanden op te bergen of af te dekken met een tuimeubelbeschermhoes.

Onderhoud
Dit product is gemaakt van hoogwaardige materialen. Dit meubel kan het hele jaar buiten blijven staan. Het is aan te raden dit meubel tweemaal per jaar te reinigen en te behandelen met Intratuin tuinmeubelreiniger- en beschermer. Deze beschermer bevat een UV/filter waardoor verkleuren, verouderen en verweren wordt tegengegaan.

Laatst bekeken door jou