Tefal Steelpan Unlimited 18cm/2.1 l met 2 Gietbekken - alle Vuren

  • Merk Tefal
  • sku 28587677
  • Referentie G2552902

Productinformatie

Beschrijving

Tefal Steelpan 2.1 l Unlimited 18 cm met 2 gietbekken

Geen krassen, geen plakkerij en geen beschadigde pan: bij de juiste productkeuze valt de kwaliteit meteen op. Tefal biedt een nieuwe lijn kookgerei dat bestand is tegen extreme omstandigheden - waarmee u uw keukenhoogstandje in de praktijk kunt omzetten. Met de Unlimited steel pan van Tefal is een extreme duurzaamheid gegarandeerd aan compromisloze kwaliteitsnormen. De volledig nieuwe TITANIUM coating biedt een uitstekende antiaanbakbestendigheid en dat met de hoogst geboden weerstand. Deze steel pan werd ontworpen met het oog op tongstrelende bereidingen van recepten met sauzen van onverbiddelijke smaak. Ondervind hoe u met dit kookgerei elke keer weer de uitdaging aangaat, en daarbij steeds weer terugkeert naar dat unieke sleutelmoment waarin het verschil wordt gemaakt. Voer uw culinaire spel tot een geheel nieuw niveau met Tefal's beste anti-aanbak kookgerei ooit.
 

Titanium Anti-aanbaklaag
De hoogwaardige anti-aanbaklaag is bijzonder duurzaam en resistent door zijn ultra versterkte structuur en de met Titanium verrijkte beschermlaag.

100% veilige anti-aanbaklaag
0% PFOA, 0% lood, 0% cadmium

THERMO-SIGNAL™
De THERMO-SIGNAL™ technologie geeft de ideale begintemperatuur aan om een perfecte textuur, kleur en smaak te garanderen voor heerlijke, volle maaltijden, elke dag weer.

THERMO-FUSION™: Hoogstaande inductie-technologie
Dankzij de Thermo-Fusion™ bodem garandeert Tefal een snelle opwarming en een gelijkmatige warmteverdeling in de pan, opdat u perfect gekookte gerechten bekomen kunt.

Praktische gietmonden
Eenvoudig en nauwkeurig gieten kan voortaan met de twee weldoordachte gietmonden; handig meegenomen voor al uw recepten.

Geschikt voor alle kookplaten, waaronder inductie
Geschikt voor alle kookplaten inclusief inductie (gas, elektrisch, keramisch, inductie), voor totale veelzijdigheid.

Hoogwaardige anti-aanbaklaag met hoge prestaties
Eenvoudige in- en uitwendige schoonmaak en aangenaam koken, ontworpen om aan al uw dagelijkse behoeften te voldoen.
 

Laatst bekeken door jou