Tefal Personenweegschaal Premiss 160 kg Gehard Glas - Wit

  • Merk Tefal
  • sku 28766638
  • Referentie PP1401V0

Productinformatie

Beschrijving

Tefal Personenweegschaal Premiss 160 kg Gehard Glas - Wit

De Premiss van Tefal is de handigste digitale weegschaal voor de badkamer. Ze onderscheidt zich door het samenspel van efficiëntie en eenvoud in een verbluffend design. Dankzij een extra groot platform en een goed afleesbaar LCD-scherm was het controleren van uw gewichtsverlies nog nooit zo oogstrelend en eenvoudig! Deze elektronische personenweegschaal kent een groot weegvermogen tot 150 kg, met een precieze schaalverdeling van 100 g en een ultra-dun ontwerp dat moeiteloos kan worden opgeborgen. De automatische in- en uitschakelfuncties zorgen ervoor dat u eenvoudigweg op het platform kunt stappen en de weegschaal doet de rest. Tegelijkertijd zorgt de eenvoudig te reinigen glasconstructie voor een perfecte hygiëne en een mooie esthetiek. De Premiss van Tefal is de beste weegschaal voor de badkamer. Voorzien van een lithium-batterij voor gebruik op elk gewenst moment.

Uiterst comfortabel in gebruik
Dankzij een groot, goed afleesbaar scherm en een groot platform (30 x 30 cm), biedt de Premiss weegschaal van Tefal een uitstekend comfort en gebruiksgemak.

Groot weegvermogen
Met zijn groot weegvermogen tot 150 kg en de precieze schaalverdeling van 100 g, ondersteunt deze weegschaal alle vormen en maten.

Strak ontwerp
Het ultra-dunne ontwerp is slechts 22 mm hoog, zodat ze discreet kan worden opgeborgen wanneer ze niet in gebruik is.

Slimme functies
Dankzij de slimme functies verloopt het wegen erg vlot: zet een stap op de weegschaal om deze automatisch aan te zetten en maak uw keuze tussen de weergave van metrische (kg) of imperiale (st, lbs) meeteenheden, voor extra gebruiksgemak. De weegschaal schakelt zich automatisch uit na 5 seconden van zodra het niet langer in gebruik is.

Hygiënisch
Het gladde platform van gehard glas is eenvoudig te reinigen, voor optimale hygiëne.

Klaar voor gebruik
De weegschaal is meteen klaar voor gebruik en beschikt over een lithium-batterij.

Laatst bekeken door jou