Tefal Personenweegschaal Origin 160 kg Hout Effect - Licht Hout

  • Merk TEFAL
  • sku 28766616
  • Referentie PP1600V0

Productinformatie

Beschrijving

Tefal Personenweegschaal Origin 160 kg Hout Effect - Licht Hout

De perfecte combinatie van betrouwbaar resultaat en verleidelijke esthetiek: De Rowenta Origin personenweegschaal maakt uw badkamer aantrekkelijk en uniek. Een kristalhelder scherm met grote cijfers en achtergrondverlichting perfect gecombineerd met een afwerking van licht hout resulteert in een digitale weegschaal met een gezellige, moderne en harmonieuze toets. Zichtbaarheid en stijl worden gecombineerd met slimme functies: automatische inschakeling voor eenvoudig wegen, hoge capaciteit tot 160 kg/350 lbs met een nauwkeurige en gemakkelijke schaalverdeling van 100 g/0.2 lb (imperiale of metrische eenheden naar eigen keuze), en nog veel meer. Een slank en gestroomlijnd ontwerp met 4 AAA-batterijen inbegrepen zodat uw weegschaal in een mum van tijd klaar is voor gebruik. Ontdek de personenweegschaal die zorgt voor een warme esthetiek en complete betrouwbaarheid, dag na dag.
 

XXL scherm met achtergrondverlichting
Het XXL scherm met achtergrondverlichting biedt kristalheldere grote cijfers (36 mm groot) zodat uw gewicht snel en moeiteloos leesbaar is.

Kalmerende natuurlijke stijl
Breng natuurlijke gezelligheid en harmonie in uw badkamer met dit stijlvol platform, afgewerkt met een licht-houteffect en de perfecte afmetingen van 31 x 31 cm.

Groot weegvermogen
Capaciteit tot 160 kg (350 lbs) met een schaalverdeling van 100 g (0.2 lb) voor een gebruiksvriendelijk weegschaal waar u dag na dag op kan rekenen.

Automatisch inschakelen
Dagelijks comfort met de makkelijkste weegschaal: gewoon op de weegschaal stappen en uw gewicht verschijnt vanzelf.

Eenvoudige weging
Biedt veelzijdigheid en alle comfort dankzij de mogelijkheid tot zowel metrische (g, kg) als imperiale (lb) eenheden.

Handig slank ontwerp
Alleen de essentie: het gestroomlijnd, compact ontwerp biedt totaal comfort en een moderne stijl die perfect past in elk formaat van badkamer.

Batterijen inbegrepen
Uw nieuwe personenweegschaal is klaar voor gebruik onmiddellijk na het uitpakken dankzij de 4 inbegrepen AAA-batterijen.

Laatst bekeken door jou