Tefal Personenweegschaal Classic 160 kg Gehard Glas - Grijs

  • Merk Tefal
  • sku 28766627
  • Referentie PP1500V0

Productinformatie

Beschrijving

Tefal Personenweegschaal Classic 160 kg Gehard Glas - Grijs

Met de Tefal Classic digitale weegschaal gaan gemak en eenvoud hand in hand, in een prachtig ontwerp voor de badkamer waarmee het wegen vlot gaat! Deze personenweegschaal, een strak ontwerp met getemperd glas, biedt uitstekend comfort en efficiëntie. Het omvat zowel een extra groot platform als een gemakkelijk afleesbaar scherm met achtergrondverlichting, en beschikt over een groot weegvermogen van maximaal 160 kg en automatische in- en uitschakelfuncties.
 

Eenvoud en gebruiksgemak in een verbluffend design
Met de Tefal Classic digitale weegschaal gaan gemak en eenvoud hand in hand, in een prachtig ontwerp voor de badkamer waarmee het wegen vlot gaat! Deze personenweegschaal, een strak ontwerp met getemperd glas, biedt uitstekend comfort en efficiëntie. Het omvat zowel een extra groot platform als een gemakkelijk afleesbaar scherm met achtergrondverlichting, en beschikt over een groot weegvermogen van maximaal 160 kg en automatische in- en uitschakelfuncties.

Uiterst comfortabel in gebruik
Dankzij een groot, goed afleesbaar scherm met achtergrondverlichting en een groot platform (31 x 31 cm), biedt de Classic weegschaal van Tefal een uitstekend comfort en gebruiksgemak.

Groot weegvermogen
Met zijn groot weegvermogen tot 160 kg en de precieze schaalverdeling van 100 g, ondersteunt deze weegschaal alle vormen en maten.

Strak ontwerp
Het ultra-dunne ontwerp is slechts 22 mm hoog, zodat ze discreet kan worden opgeborgen wanneer ze niet in gebruik is.

Slimme functies
Dankzij de slimme functies verloopt het wegen erg vlot: zet een stap op de weegschaal om deze automatisch aan te zetten en maak uw keuze tussen de weergave van metrische (kg) of imperiale (st, lbs) meeteenheden, voor extra gebruiksgemak. De weegschaal schakelt zich automatisch uit na enkele seconden van zodra het niet langer in gebruik is.

Hygiënisch
Het gladde platform van gehard glas is eenvoudig te reinigen, voor optimale hygiëne.

Klaar voor gebruik
De weegschaal is meteen klaar voor gebruik en beschikt over 2 x AAA-batterijen.

Laatst bekeken door jou