Tefal Pannenkoekenpan Easy Cook & Clean 28cm - Non-induction

  • Merk Tefal
  • sku 28588036
  • Referentie B5541102

Productinformatie

Beschrijving

Tefal Pannekoekenpan Easy Cook & Clean 28 cm

Met de nieuwe Easy Cook & Clean pannenkoekenpan bekomt u moeiteloos en snel de beste kookresultaten. Ontdek het volledig gecoate kookgerei met hittebestendige, vlamwerende coating langs binnen en buiten, eenvoudig en moeiteloos te reinigen. De pan is voorzien van een Titanium coating, een antiaanbaklaag van topkwaliteit die werd ontworpen om lang mee te gaan, evenals een 'Diffusion' bodem die instaat voor een optimale warmteverdeling en gelijkmatig gekookte bereidingen. Daarnaast heeft het een vastgenagelde handgreep die voor een verbeterde ergonomie en maximaal gebruikscomfort zorgt.

Ontdek deze onmisbare pannenkoekenpan: ontworpen opdat u goudbruine pannenkoeken tot in de details kunt bereiden, maar ook opdat u deze kunt gebruiken als een pannenkoekenpan voor authentieke hartige of zoete pannenkoeken met een Franse toets.  Of het nu gaat om s alledaagse gerechten, helemaal zelf bereid vanaf nul, of een uitgebreide weekend maaltijd voor het hele gezin: met deze pannenkoekenpan kan u het allemaal eenvoudig en snel klaarspelen. Tefal biedt dit kookgerei aan met het oog op een versnelde en vereenvoudigde schoonmaak - zo kunt u de aandacht voortaan geheel richten op alle overige dagelijkse pleziertjes!
 

100% eenvoudig schoongemaakt
Lekkere maaltijden koken, dat vergt tijd. De schoonmaak nadien...die moet vlotten! De Tefal Easy Cook & Clean pannenkoekenpan, ontworpen om het leven elke dag wat makkelijker te maken, is voorzien van een 100% volledig gecoate oppervlaktelaag voor een vlotte, moeiteloze reiniging en beschikt over een reeks verbeterde functies om steeds de beste kookresultaten te garanderen.

Alles, de binnen- en buitenkant van het kookgerei, 100% snel schoongemaakt
Kookgerei met coating langs binnen en buiten, in een mum van tijd schoongemaakt.

THERMO-SIGNAL™
De THERMO-SIGNAL™  technologie geeft de ideale begintemperatuur aan om een perfecte textuur, kleur en smaak te garanderen voor heerlijke, volle maaltijden, elke dag weer.

TITANIUM ANTIAANBAKBLAAG
De hoogwaardige antiaanbaklaag is bijzonder duurzaam en resistent door zijn ultraversterkte structuur en de met Titanium verrijkte beschermlaag.

100% veilige antiaanbaklaag
0% PFOA, 0% lood, 0% cadmium*

Ideale vorm voor heerlijke pannenkoeken
Het grote oppervlak van waarover de baklaag beschikt, stelt u in staat mooi gevormde goudkleurige pannenkoeken te maken.

BAKLAAG MET DIFFUSION BODEM:
Dankzij de 'Diffusion' bodem van de baklaag wordt een snelle opwarming en een gelijkmatige warmteverdeling in de pan gegarandeerd opdat u perfect gekookte gerechten bekomen kunt.

Vastgenageld handvat
Het vastgenagelde handvat is solide en verzekert een goede grip voor een veilig koken.

Geschikt voor alle kookplaten, uitgezonderd inductie
Geschikt voor alle kookplaten uitgezonderd inductie (gas, elektrisch, keramisch).
 

Specificaties

  • Materiaal: Aluminium  
  • Warmtebron: Gas - Elektrisch - Keramisch - Halogeen  
  • Geschikt voor gebruik in de oven: Nee  
  • Geschikt voor vaatwasmachine: Ja  
  • Coating/laag binnenkant: Anti-aanbaklaag  
  • Benaming van binnenkant bekleding: Titanium  
  • Coating/afwerking buitenkant: Anti-aanbaklaag  
  • Gietrand: Ja  
  • Type handgreep: Vast  
  • Thermo-Spot (temperatuurindicatie): Ja  
  • Coating kenmerk: Sans PFOA  

Laatst bekeken door jou