Tefal Masterchef Grande Keukenrobot 1500 Watt, 8 speed, 6.7 L., compleet

  • Merk Tefal
  • sku 28210182
  • Referentie QB813D83

Productinformatie

Beschrijving

Tefal Masterchef Grande Keukenrobot 1500 Watt, 8 speed, 6.7 L., compleet

Verleg je culinaire grenzen! De Masterchef Grande keukenmachine haalt je uit je comfortzone: maak macarons, citroenmeringuetaarten, pavlova, hartige roomsoesjes, laagjestaart... allerlei culinaire hoogstandjes die je voorheen misschien niet had aangedurfd! Dankzij de krachtige 1500 W motor en 3 hoogwaardige gegoten patisserieaccessoires, helpt de Masterchef Grande je om je culinaire grenzen te verleggen en zowel basis als verfijnde recepten te bereiden. Met de grote kom met een inhoud van 6,7 L kun je indrukwekkende hoeveelheden bereiden: maak in één keer tot wel 2,6 kg aan cakebeslag; 60 prachtige cupcakes; 2,2 kg aan brooddeeg; of 10 heerlijke pizza's! Bereid heerlijke zelfgemaakte maaltijden met de bijgevoegde accessoires: een blender met glazen kan, gehaktmolen en foodprocessor.

De Masterchef Grande keukenmachine haalt je uit je comfortzone: maak macarons, citroenmeringuetaarten, pavlova, hartige roomsoesjes, laagjestaart... allerlei culinaire hoogstandjes die je voorheen misschien niet had aangedurfd! Dankzij de krachtige 1500 W motor en 3 hoogwaardige gegoten gebaksaccessoires, helpt de Masterchef Grande je om je culinaire grenzen te verleggen en zowel basis als verfijnde recepten te bereiden. Met de grote kom met een inhoud van 6,7 L kun je indrukwekkende hoeveelheden bereiken: maak in één keer tot wel 2,6 kg aan cakebeslag; 60 prachtige cupcakes; 2,2 kg aan brooddeeg; of 10 heerlijke pizza's! Bereid heerlijke zelfgemaakte maaltijden met de bijgevoegde accessoires: een blender met glazen kan, gehaktmolen en foodprocessor. Verras je familie en vrienden met je kookkunsten!
 

Challenge de grenzen van uw keukenmachine met een XXL kom
Verruim dankzij de kom met een maxi-inhoud van 6,7 l de mogelijkheden en bereid tot 2,6 kg cakemengsel en 2,2 kg brooddeeg in één keer! 

Dubbele mengbeweging voor optimale mengresultaten!
Met de dubbele mengbeweging draaien de kop van de keukenmachine en het deegmesje in tegengestelde richtingen, waardoor u snelle, gladde en homogene resultaten krijgt.

Kominhoud 6,7 L 
Klop tot 16 eiwitten, maak tot 60 cupcakes en 10 pizzadeegs in slechts 8 minuten dankzij de kom van 6,7 liter.

Hoogwaardige afwerking van gegoten metaal
Robuust met zijn gegoten metalen body, zal het de klus voor u klaren, zelfs als het gaat om het kneden van zwaar brooddeeg! U zult vallen voor de tijdloze zilveren kleur en het glanzende spiegeleffect op de kom!

Hoogwaardige metalen banketbakkersset
Kneden, mixen, kloppen met de banketbakkerskit: de heavy duty gegoten metalen kneedhaak, de klopper en de garde zijn perfect voor dagelijks gebruik.

4 uitgangen
4 uitgangen voor een ruime keuze aan compatibele optionele hulpstukken.

Bereid zelfgemaakte cocktails en smoothies
Deze glazen blenderpot van 1,4 l is ideaal voor cocktails, het crushen van ijs, smoothies en meer.

Bereid thuis uw eigen verse gehaktballetjes, tartaar of hamburgers!
De vleesmolen bevat 3 verwisselbare roosters voor verschillende soorten bereidingen (fijn, medium en grof hakken) en een accessoire voor het maken van worst. De bak en de messen zijn van roestvrij staal.

Geniet van vers gesneden en versnipperde groenten en fruit
Deze keukenmachine bevat 3 uitneembare roestvrijstalen schijven voor het snijden (fijn en grof) en versnipperen van friet. Hij bevat ook een mes om te hakken. Dit accessoire is perfect voor vele soorten rauwe producten zoals fruit, groenten, kaas, chocolade, amandelen en noten. 

Repareerbaar product - 10 jaar

  • Ontworpen voor eenvoudige reparatie
  • Lage kosten en snelle levering van reserveonderdelen voor 10 jaar en meer
  • 6500 reparatiecentra wereldwijd

Laatst bekeken door jou