Tefal Kookpot Easy Cook & Clean 24cm met Deksel - Non-induction

  • Merk Tefal
  • sku 28588081
  • Referentie B5544602

Productinformatie

Beschrijving

Tefal Kookpot Easy Cook & Clean 24 cm met Deksel

Met de nieuwe Easy Cook & Clean stoofpot bekomt u moeiteloos en snel de beste kookresultaten. Ontdek het volledig gecoate kookgerei met hittebestendige, vlamwerende coating langs binnen en buiten, eenvoudig en moeiteloos te reinigen. De pot is voorzien van een Titanium coating, een antiaanbaklaag van topkwaliteit ontworpen om lang mee te gaan, evenals een 'Diffusion' bodem die instaat voor een optimale warmteverdeling en gelijkmatig gekookte bereidingen. Daarnaast heeft het een vastgenagelde handgreep die voor een verbeterde ergonomie en maximaal gebruikscomfort zorgt. Het glazen deksel en de eenvoudig af te lezen maataanduidingen maken dat deze stoofpot een echte must-have is voor elke bereiding, zij het tijdens het stoven, braden, sudderen of slow-cooking. Of het nu gaat om s alledaagse gerechten, helemaal zelf bereid vanaf nul, of een uitgebreide weekend maaltijd voor het hele gezin: met deze stoopot kan u het allemaal eenvoudig en snel klaarspelen. Tefal biedt dit kookgerei aan met het oog op een versnelde en vereenvoudigde schoonmaak - zo kunt u de aandacht voortaan geheel richten op alle overige dagelijkse pleziertjes!
 

THERMO-SIGNAL
De THERMO_SIGNAL technologie geeft de ideale begintemperatuur aan om een perfecte textuur, kleur en smaak te garanderen voor heerlijke, volle maaltijden, elke dag weer.

Titanium Anti-aanbaklaag
De hoogwaardige anti-aanbaklaag is bijzonder duurzaam en resistent door zijn ultra versterkte structuur en de met Titanium verrijkte beschermlaag.

100% veilige anti-aanbaklaag
0% PFOA, 0% lood, 0% cadmium

Baklaag met Diffusion Bodem
Dankzij de 'Diffusion' bodem van de baklaag wordt een snelle opwarming en een gelijkmatige warmteverdeling in de pan gegarandeerd opdat u perfect gekookte gerechten bekomen kunt.

Vastgenagelde handvaten
Ergonomische handgreep voor een optimale grip, totale precisie en gebruikscomfort. 

Makkelijk leesbare maataanduidingen
Duidelijke en handige maataanduidingen, nauwkeurige bereidingen makkelijk gemaakt. 

Glazen deksel
Houd uw voedsel gemakkelijk in de gaten dankzij het elegante glazen deksel.

Geschikt voor alle kookplaten, uitgezonderd inductie
Geschikt voor alle kookplaten uitgezonderd inductie (gas, elektrisch, keramisch).

Laatst bekeken door jou