SwingKing Maria Speeltoestel Schommel met Glijbaan 1m75

  • Merk SwingKing
  • sku 29786062
  • Referentie 7850048

Productinformatie

Beschrijving

SwingKing Maria Speeltoestel Schommel met Glijbaan

Speeltoestel Maria van vierkant hout heeft een dubbele schommel.Aan de toren zit een 1,75 meter glijbaan blauw en klimstenen. De ruimte onder de toren is te gebruiken als zandbak. De schommelzitjes zijn in hoogte verstelbaar en ook te vervangen door andere accessoires. Speeltoestel bestaat uit geïmpregneerd FSC® gecertificeerd hout dat jarenlang meegaat. Grondankers (klik hier) worden erbij geadviseerd (exclusief).

Accessoires zijn makkelijk te wisselen en uit te breiden waardoor er leuk gevarieerd kan worden voor het ultieme speelplezier. Kijk voor de mogelijkheden bij de losse speeltoestelaccessoires.

Hout is en blijft een natuurproduct ook als het bewerkt is en zal hierdoor altijd blijven werken. Oppervlaktescheuren in ronde palen kunnen bijv. ontstaan bij droog en zonnig weer. Bij nat weer zullen deze scheuren weer minder worden. Dit is een normaal verschijnsel en heeft geen invloed op de sterkte van de paal.
 

Specificaties

  •  Geschikt voor plaatsing in tuinen/ruimtes vanaf ca. 30m2
  •  295 x 160 x 210 cm
  •  3-8 jaar

 

Levering

Deze speeltoren kan door z'n afmetingen en gewicht niet aan huis geleverd worden. Wel kan er binnen een haalbare straal rond onze winkels kosteloos gebruik gemaakt worden van één van onze bestelwagentjes om de speelset zelf naar huis te vervoeren (enkel de tank dient opnieuw gevuld te zijn). Voor meer info of een afspraak: 056 43 97 70. 

Laatst bekeken door jou