Stanley Fatmax Schroefklopboormachine 18V - Zonder accu

  • Merk Stanley
  • sku 30385979
  • Referentie SFMCD721B-XJ

Productinformatie

Beschrijving

Stanley Fatmax Schroefklopboormachine 18V - Zonder accu

Deze schroef- en klopboormachine bare tool van Stanley FatMax is uitgerust met een brushless motor die meer kracht (80 Nm) levert. Hierdoor bekom je ook een langere werktijd. De boormachine beschikt over twee variabele snelheden (0-600 tpm/0-2.100 tpm). Bovendien helpt de ingebouwde LED-verlichting jouw om donkere werkzones goed te verlichten.

Met behulp van deze schroef- en klopboormachine kan je jouw werkzaamheden verrichten in het hout (max. capaciteit van 40 mm), metaal (max. capaciteit van 13 mm) en steen (max. capaciteit van 13 mm). De maximale slagen per minuut van deze machine bedragen 35.700. Een accu wordt bij deze machine niet meegeleverd, maar hij is compatibel met een Stanley accu van 18 Volt met 2 Ah.
 

Een krachtige motor
Biedt tot 2.000 omw/min en 57 Nm draaimoment voor efficiënt en gecontroleerd boren van hout, metaal en kunststof. Borstelloze motortechnologie ter verbetering van de energie-efficiëntie en verlenging van de gebruiksduur, vanaf een kleinere, compactere motor met minder onderhoud en een lange levensduur.

Geïntegreerde batterij-indicator
Comfortabele bewaking van de batterijlading ter plaatse voor een eenvoudige planning van het gebruik vóór de volgende oplading.

2 snelheden
Bedrijfssnelheden van 0-600/0-2.000 omw/min voor betere controle afhankelijk van de vereisten van het pak.

Geïntegreerde led-werklamp
Ter verbetering van het zicht en de helderheid bij werken in slecht zicht.

Bithouder zonder sleutel
Eenvoudige boorvervanging voor het verwijderen van de bits en voor de ideale boorbreedte.

Laatst bekeken door jou