Spider-Man Titan Heroes met Motorfiets met geluid

  • Merk Marvel
  • sku 29198946
  • Referentie E3364EW10

Productinformatie

Beschrijving

 

Spider-Man patrouilleert door de straten van de stad op zijn spidey power cycle. Stel je de web-slingerende held voor die in actie komt met de 12-inch Spider-Man figuur met Power FX Cycle uit de Titan Hero Series! Dit figuur bevat een aansluiting voor de Titan Hero Power FX launcher (niet inbegrepen; apart verkrijgbaar bij Titan Hero Power FX figuren), dus als kinderen de launcher aansluiten, kunnen ze hun figuur opladen en karakter-specifieke geluiden en zinnen activeren! Inclusief figuur, voertuig en instructies.

  • Stel je de muur kruipende held voor die in actie komt: Wanneer kinderen de Titan Hero Spider-Man Figuur in de meegeleverde Power FX Cycle plaatsen, activeren ze opwindende motorgeluiden en Spider-Man zinnen en kunnen ze zich Spider-Man voorstellen die door de straten van de stad rijdt, zijn stad veilig houdend van vijanden. met een karakter ontwerp geïnspireerd door Spider-Man's klassieke uiterlijk en een voertuig ontwerp geïnspireerd door Spider-Man. Kinderen kunnen zich de web-slingerende avonturen van Peter Parker op een grote schaal voorstellen.
  • Compatibel met titan hero power FX launcher: Sluit de Titan Hero Power FX launcher (niet meegeleverd; apart verkrijgbaar met Titan Hero Power FX figuren) aan op de Titan Hero Power FX arm poort om Spider-Man specifieke geluiden & zinnen te activeren en Spidey te horen spreken. Kinderen kunnen zich Spider-Man voorstellen terwijl hij de stad beschermt, met geluiden en zinnen geïnspireerd op klassieke Spider-Man verschijningen.
  • De Spider-Man waar iedereen van houdt: Spider-Man is een klassiek personage uit het Marvel-universum dat voorkomt in stripboeken, animatieseries en films. Het ontwerp van dit 12-inch figuur is geïnspireerd op de klassieke look van Spider-Man. Stel je voor dat je door de stad slingert met de spin-aangedreven held terwijl hij webben schiet naar zijn vijanden met de Titan Hero Series Spider-Man Figuur.
     

Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Laatst bekeken door jou