Solid Tuinhuis Salzburg 3880x2980mm

  • Merk SOLID
  • sku 27779734
  • Referentie S8964

Productinformatie

Beschrijving

Solid Tuinhuis Salzburg - 3880 x 2980 mm

Deze SALZBURG tuinschuur van het merk SOLID is genest in witte sparren uit Noord-Europa. De dikte van 34 mm zorgt voor een goede binnenisolatie om uw tuingereedschap koud te houden. Gemonteerd met een dubbele deur en een zeer dunne aluminium drempel, wordt de toegang vergemakkelijkt door de doorgang van een fiets of een maaier.

De ramen zijn gemaakt van gehard glas en de schuilplaats heeft een ventilatiekit. Deze shelter is voorzien van een sleutelslot met kinderbeveiliging. De buitenafmetingen zijn 3,88 x 2,98 m en de binnenafmetingen zijn 2,63 x 2,73 m, ideaal voor het opbergen van uw kruiwagen, maaier of ander gereedschap dat wordt gebruikt voor het onderhoud van uw tuin.

Gecertificeerd met het FSC-label (product gemaakt van hout uit verantwoord beheerde bossen).

Wilt u accessoires bij uw tuinhuisje, bestel deze dan bij uw chalet. Na betaling van uw bestelling kunt u deze artikelen niet meer kopen. Vergeet niet om ze rechtstreeks aan uw bestelling toe te voegen.

 

  • Opmerking: als u de shelter wilt completeren met de contourbalk, is het noodzakelijk om 6 stuks van dit accessoire te bestellen om de totale omtrek van de shelter te kunnen bedekken.
  • Waarschuwing: Als u de shelter wilt completeren met shingles, moet u 6 stuks van dit accessoire bestellen om de hele shelter te kunnen bedekken.

Laatst bekeken door jou