Soehnle Luchtreinger Airfresh Clean Connect 500

  • Merk SOEHNLE
  • sku 26484943
  • Referentie 68098

Productinformatie

Beschrijving

De luchtverfrisser Airfresh Clean Connect 500 kan worden gebruikt om op comfortabele wijze de luchtkwaliteit van een ruimte te regelen. Maak verbinding met de Soehnle Connect-app om alle nuttige informatie over de huidige luchtkwaliteit te krijgen. Tegelijkertijd kan het apparaat eenvoudig via smartphone via de app worden aangestuurd. Dankzij het systeem met meerdere apparaten kunnen nog meer apparaten door verschillende gebruikers worden bediend via de app.

Schone lucht

Het drie-laags filtersysteem, bestaande uit voorfilter, EPA en actieve koolstoffilter, kan tot 99,5% van alle ongewenste deeltjes, allergenen en geuren verwijderen. Een extra schakelbaar ultraviolet licht (UV-C-licht) doodt resterende bacteriën. De gefilterde schone lucht wordt aangenaam stil teruggeblazen in de kamer - zodat de luchtreiniger ook zonder problemen in de slaapkamer kan worden geplaatst.

Inzicht in de luchtkwaliteit

Het is mogelijk om op elk moment fijnstof te meten met behulp van de geïntegreerde PM 2.5-sensor. De actuele luchtkwaliteit is duidelijk leesbaar op het blauwe LED-display. Een extra verlichte LED-ring geeft de mate van vervuiling door middel van verschillende kleuren aan.

Verschillende modussen

De regeling van luchtemissies kan op twee manieren worden uitgevoerd: in de automatische modus past de luchtwasser de ventilatorsnelheid automatisch aan op basis van de luchtkwaliteit binnenshuis. Het kan echter ook handmatig worden geregeld door 4 verschillende vermogensniveaus. De best mogelijke luchtkwaliteit is te allen tijde gegarandeerd.

Laatst bekeken door jou