Sky Dancers Corale Cutie

Productinformatie

Beschrijving

Sky Dancers Corale Cutie

Klaar om je Sky Dancers te laten vliegen? Ontdek Coral Cutie, rechtstreeks uit het Gemstone Forest! Laat je super trendy Sky Dancers vliegen en wervelen! Plaats hem op zijn basis en trek aan het touw om hem weg te zien vliegen! Wauw, het is magisch! Ontdek ook alle andere Sky Dancers: Fuchsia Fantasy, Purple Licious, Miss Mint en nog veel meer! Ze hebben elk hun eigen universum en wachten gewoon op jou! Werkt zonder batterijen. Grootte pop + basis: 31 cm.

Coral Cutie Flying Doll - Sky Dancers, een perfect speeltje voor dansliefhebbers

Klaar om je danser te laten vliegen? Trek alsjeblieft aan het touwtje zodat het daar tussen de sterren wervelt.

Sky Dancers vliegende pop, wat is dat?

De pop komt net uit de Betoverde Tuin en wacht tot jij haar vleugels draait en in de lucht zweeft.

  • Hoe werkt dit speelgoed?

    Het is magie ! Om de vliegende pop te bedienen heb je geen batterijen nodig. Trek gewoon aan het touw en het figuurtje komt los van de basis en zweeft als een helikopter door de lucht  

  • Hoeveel spelers kunnen meedoen?

    Deze vliegende pop kan solo worden gespeeld, maar je kind kan ook met zijn vriendjes spelen als hij of zij dat wil. Dit is een ideaal cadeau voor kinderen vanaf 6 jaar.

  • Wat zit er in de speldoos?

    De set bevat een basis met een mooi versierd koord en een pop met mooie roze vleugels met een mooi decor, allemaal 31 cm groot.

Een magisch speelgoed voor kinderen

Kinderen houden van magie en deze kleine fee heeft iets om ze te verbazen. Ze hebben de mogelijkheid om er de hele tijd mee te vliegen. Als ze de danseres Coral Cutie zien, bedenken ze ongelooflijke verhalen om hun verbeeldingskracht te ontwikkelen.

Ontdek ook interactieve poppen of technologisch speelgoed zoals Mijn eerste tablet om uw kinderen te plezieren.

Laatst bekeken door jou