Scoot and Ride Highwaykick 3 LED Rose Step - 3-6 jaar

Productinformatie

Beschrijving

Scoot and Ride Highwaykick 3 LED Rose Step - 3-6 jaar

Maak kennis met de ultieme step voor avontuurlijke kids: de Scoot and ride highwaykick 3 LED! Met zijn coole LED-verlichting en stoere design is deze step niet alleen super leuk om op te rijden, maar ook een echte eye-catcher. Met de Scoot and ride highwaykick 3 LED is jouw kind altijd klaar voor avontuur.

Het unieke ontwerp van deze step maakt hem niet alleen heel cool, maar ook super handig in gebruik. Dankzij de verstelbare stuurhoogte groeit de Scoot and ride highwaykick 3 LED met je kind mee, waardoor hij jarenlang plezier kan beleven aan deze te gekke step.

Maar wat deze step echt bijzonder maakt, is de LED-verlichting op de wielen. Deze zorgt niet alleen voor extra zichtbaarheid in het donker, maar ook voor een extra dosis fun tijdens het steppen. Je kind zal stralen van plezier terwijl hij door de straten rijdt met zijn coole step.

De Scoot and ride highwaykick 3 LED is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en is gemaakt van hoogwaardige materialen die lang meegaan. Hij is verkrijgbaar in verschillende stoere kleuren, zodat er voor ieder kind wel een perfecte Scoot and ride highwaykick 3 LED is. Maak van jouw kind een echte avonturier met deze te gekke step!
 

Specificaties

  • Leeftijd: 3 - 6 jaar
  • Hoogte: 96 - 130cm
  • Handvat: 62 - 82 cm verstelbaar
  • Max. Belasting: 50 kg op het dek
  • Safety Pad voorkomt omslaan

Laatst bekeken door jou