HG Schimmelvlekkenreiniger Schuimspray 500 ml

  • Merk HG
  • sku 23618248
  • Referentie 632050103

Productinformatie

Beschrijving

Schimmelaanslag komt voor in vochtige ruimtes en dan vooral op kitranden, tegelvoegen, stucwerk en douchecabines. Het geeft niet alleen een vieze aanblik en een muffe geur, maar is ook slecht voor de gezondheid! Bestrijd schimmel daarom direct en hygiënisch met één van de HG schimmelvlekkenreiniger: HG schimmelvlekkenreiniger of HG schimmelvlekkenreiniger schuimspray. Beiden uiterst effectief, maar de unieke schuimformule heeft een minder penetrante geur, is nog beter op de schimmel te richten en geeft natuurlijk minder kans op spatten. Bovendien heeft het schuim de eigenschap langer te blijven zitten en zorgt daardoor voor een langere inwerking.

Lees aandachtig het etiket!

Veiligheidsinformatie

  • Signaalwoord: Waarschuwing
  • Pictogrammen: 
  • Waarschuwingen (H-zinnen): H319: Veroorzaakt ernstige oogirritatie. EUH031: Vormt giftig gas in contact met zuren. EUH206: Let op! Niet in combinatie met andere producten gebruiken. Er kunnen gevaarlijke gassen (chloor) vrijkomen. H400: Zeer giftig voor in het water levende organismen. H315: Veroorzaakt huidirritatie.
  • Veiligheidsaanwijzingen (P-zinnen): P305+P351+P338: Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. P501: De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften. P264: Na het werken met dit product la peau grondig wassen. P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P101: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. P310: Onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen. P280: Beschermende handschoenen / beschermende kleding / oogbescherming/gelaatsbescherming dragen.

 

Laatst bekeken door jou