Salta Comfort Edition Trampoline met veiligsheidnet 427 cm Zwart

  • Merk SALTA
  • sku 25386723
  • Referentie 5078A

Productinformatie

Beschrijving

Salta Comfort Edition trampoline met veiligheidsnet 427 cm zwart

De lievelingsplek in jouw tuin? Waar de trampoline staat! Deze prachtig ontworpen Comfort Edition trampoline van Salta maakt dat helemaal waar! De Salta Comfort Edition is een buitengewone trampoline vanwege zijn strakke en moderne vormgeving in een zeer aantrekkelijk prijssegment. De Comfort Edition voorziet jouw tuin van een sublieme uitstraling door het stijlvolle design. 

Veilig
Met z'n diameter van wel 4m27 geef je je kinderen een superleuke én veilige plek om uren te springen. Met z'n brede beschermrand, stevig frame met 4 poten en veiligheidsnet is deze Salta-trampoline heel veiligIdeaal voor kids die maar niet genoeg kunnen krijgen van al dat springen. 

Geniet van comfort
Zoals de naam het al zegt, staat de Comfort Edition garant voor comfort. Voor beginners is dit een ideaal instapmodel om comfortabel springplezier te ervaren. Met z'n 72 conische veren zorgt hij voor ongekend springplezier.

Een degelijke constructie
Het stalen frame is gegalvaniseerd, voorzien van een zwart glanzende coating en geeft de trampoline een veilige basis. Dit maakt ze roestbestendig. Het veiligheidsnet is zodanig ontworpen dat het optimale bescherming en veiligheid biedt tijdens het springen. De constructie van de stalen topring zorgt er tevens voor dat het zachte, fijnmazige net in een elegante vorm wordt gehouden en daardoor extra mooi gespannen blijft. Daarbij is de ingang van het veiligheidsnet voorzien van een dubbelzijdige rits, zodat je de trampoline gemakkelijk kunt betreden en het net goed kan afsluiten.

Gewicht
Maximum toegelaten gewicht: 120 kg. Ideaal wanneer ook mama of papa een sprongetje willen wagen.

Accessoires (apart verkrijgbaar - niet inbegrepen):

  • Ladder (klik hier)
  • Verankeringsset (klik hier)

De trampoline wordt rechtstreeks door Salta geleverd. De levertermijn is 3 tot 4 werkdagen. U krijgt een e-mail van hun transporteur met track & trace gegevens. De leveringen gebeuren van maandag tot vrijdag. Levering tot aan de deur (gelijkvloers).

Laatst bekeken door jou