Rugzakken Kids

Rugzakken Kids

Er zijn 495 producten

Ben jij op zoek naar een toffe rugzak om het nieuwe schooljaar goed te starten? Bij Supra Bazar vind je een ruim assortiment leuke rugzakken. Ben je op zoek naar een rugzak zoals 'Sammies van Samsonite Rugzak'? Of heb je liever een stoere rugzak met haaien op zoals deze van Parkland, Bayside Shark! Je vindt er ook de super schattige 'Minions Rug...

Ben jij op zoek naar een toffe rugzak om het nieuwe schooljaar goed te starten? Bij Supra Bazar vind je een ruim assortiment leuke rugzakken. Ben je op zoek naar een rugzak zoals 'Sammies van Samsonite Rugzak'? Of heb je liever een stoere rugzak met haaien op zoals deze van Parkland, Bayside Shark! Je vindt er ook de super schattige 'Minions Rugzak' en ook rugzakken zoals deze van 'LOL Surprise'! Bekijk hier ons ruime assortiment!

Bij Supra Bazar kan je online kopen of in één van onze winkels, die ook open zijn op zondagvoormiddag.

Koop online voor 15 uur en de volgende werkdag wordt uw bestelling gratis geleverd (vanaf € 50) in België én Nederland. Een online bestelling laten klaarzetten in één van onze winkels en zelf afhalen is gratis vanaf €50!

Minder
Meer
1 van 495 aan het bekijken
Accept Site use cookies