Royal Canin Fcn Urinary Care Kattenvoer 400 g

Productinformatie

Beschrijving

Royal Canin Fcn Urinary Care Kattenvoer - 400 gr

Voeding voor een gezonde blaas

Urinary Care van Royal Canin bevat een uitgebalanceerde hoeveelheid voedingsstoffen die helpt de gezondheid van de urinewegen van jouw kat te behouden. Voor volwassen katten van 1 tot 7 jaar oud.

Helpt de gezondheid van de urinewegen behouden

Deze voeding is speciaal ontwikkeld om een gezonde urineconcentratie te behouden door regulering van de mineralenbalans en handhaving van een lage pH van de urine. Urinary Care zorgt voor een lage urine pH en bevat een uitgebalanceerde hoeveelheid mineralen die, samen met het optimale gehalte aan vitamines in deze voeding, ideaal is voor jouw kat.

Gezonde urinewegen dragen bij aan het welzijn van een kat. Je dierenarts kan je adviseren over de gezondheid van de urinewegen van je kat en het voor haar aanbevolen dieet. Het is bewezen dat –vergeleken met een normale voeding- gebruik van Royal Canin Urinary Care gedurende 10 dagen twee maal zo effectief is in het ondersteunen van de urinewegen.

 

Ingrediënten

Samenstelling: Gedehydreerde gevogelte-eiwitten, maïs, isolaat van plantaardige eiwitten*, rijst, tarwe, dierlijke vetten, plantaardige vezels, maïsgluten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, maïsmeel, mineralen, bietenpulp, gist, sojaolie, visolie, tagetes (afrikaan) extract (bron van luteïne) 

Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A: 195 IE, Vitamine D3: 7 IE, E1 (IJzer): 37 mg, E2 (Jodium): 3,7 mg, E4 (Koper): 11 mg, E5 (Mangaan): 48 mg, E6 (Zink): 145 mg, E8 (Selenium): ,6 mg - Conserveermiddelen - Antioxidanten. 

Analytische bestanddelen: Ruw eiwit: 33% - Ruw vet: 13% - Ruwe as: 6,6% - Ruwe celstof: 5%.

*L.I.P.: hoogwaardige eiwitten die zeer goed verteerbaar zijn.

Laatst bekeken door jou