Royal Canin British Shorthair Kattenvoer 4 kg

Productinformatie

Beschrijving

Volledige en uitgebalanceerde voeding voor katten - Speciaal voor volwassen Brits Korthaar katten - Vanaf 12 maanden

Je Brits Korthaar is gezond, toch? Of zou zijn robuuste, krachtige bouw niet teveel van zijn gewrichten vragen? British Shorthair Adult van ROYAL CANIN® zijn brokjes die speciaal zijn ontwikkeld voor je volwassen Brits Korthaar. Het helpt gezonde botten en gewrichten te ondersteunen.
 

Speciaal voor de kaak van de Brits Korthaar
Deze speciaal ontworpen grote boogvormige brokje is aangepast aan de brede kaak van de Brits Korthaar kat. Het unieke brokje kan gemakkelijk worden vastgepakt en stimuleert het kauwen, wat de gebitshygiëne helpt te ondersteunen.

Exclusieve samenstelling - L-carnitine & taurine

Spiertonus
De Brits Korthaar kat heeft een robuust, zwaar en gespierd lichaam. Een aangepast gehalte aan eiwitten draagt bij aan het behoud van de spiermassa.

L-carnitine
Verrijkt met L-carnitine dat betrokken is bij een gezond vetmetabolisme.

Ondersteuning van botten en gewrichten
Het krachtige, gedrongen lichaam van de Brits Korthaar kan zijn botten en gewrichten belasten. Zodanig samengesteld dat het gezonde botten en gewrichten ondersteunt. Verrijkt met Omega-3 vetzuren (EPA en DHA).

Gezondheid van het hart
Verrijkt met voedingsstoffen zoals taurine, EPA en DHA die een gezonde hartfunctie helpen te behouden.

 

Ingrediënten

Samenstelling: gedehydreerde gevogelte-eiwitten, rijst, isolaat van plantaardige eiwitten*, dierlijke vetten, maïs, maïsgluten, plantaardige vezels, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, cichoreipulp, visolie, sojaolie, mineralen, gist en delen daarvan, fructo-oligosacchariden, hydrolysaat van gist (bron van manno-oligosacchariden), bernagieolie, hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne), hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine).

Toevoegingsmiddelen (per kg): Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A: 31.000IE, Vitamine D3: 800IE, E1 (IJzer): 40mg, E2 (Jodium): 4mg, E4 (Koper): 12mg, E5 (Mangaan): 51mg, E6 (Zink): 154mg, E8 (Selenium): 0,08mg, L-carnitine: 200mg, Taurine: 2,6g - Technologische toevoegingsmiddelen: Clinoptiloliet van sedimentaire oorsprong: 10g - Conserveermiddelen - Antioxidanten.

Analytische bestanddelen: Ruw eiwit: 34% - Ruw vet: 19% - Ruwe as: 6,8% - Ruwe celstof: 5,3% - Per kg: Omega-3 vetzuren: 9,7g waarvan EPA/DHA: 3,5g.

*L.I.P.: hoogwaardige eiwitten die zeer goed verteerbaar zijn.

NB: Toevoegingsmiddelen geven uitsluitend de waarden van 'toevoegingen' weer en niet de hoeveelheden die al in de ingrediënten voorkomen. De totale hoeveelheid in de voeding staan vermeld in het overzicht met de 'Gemiddelde analyses'.

Gebruiksaanwijzing: zie voedingstabel. Productiecode, registratienummer en datum van minimum houdbaarheid: zie verpakking. Bewaren in een droge en koele omgeving. Zorg dat er altijd vers drinkwater ter beschikking staat.

 

Voedingsvoorschriften

Gewicht vd kat    Lage energiebehoefte                            Gemiddelde energiebehoefte/actief

3 - 4 kg                 34 - 41 g (15 - 23 g +1 portieverpakking)  42 - 52 g (24 - 33 g +1 portieverpakking)
5 - 6 kg                 49 - 55 g (30 - 37 g +1 portieverpakking)  61 - 69 g (42 - 51 g +1 portieverpakking)
7 - 8 kg                 62 - 68 g (43 - 49 g +1 portieverpakking)  77 - 85 g (59 - 66 g +1 portieverpakking)

Laatst bekeken door jou