Royal Canin Baby Instinctive Mousse Blik 195 g - Kattenvoer

Productinformatie

Beschrijving

Volledige en uitgebalanceerde kattenvoeding voor kittens in de eerste groeifase vanaf het spenen tot 4 maanden en voor drachtige en zogende poezen (extra zachte mousse)

Jouw jonge kitten is gezond, toch? Of zou hij meer natuurlijke weerstand nodig hebben? In de eerste maanden is hij namelijk extra vatbaar voor infecties. Mother & Babycat van ROYAL CANIN® is een zachte mousse die de natuurlijke weerstand van je kitten helpt ondersteunen.
 

Eerste groeifase: makkelijk begin
De extra zachte moussetextuur vergemakkelijkt de overgang naar vaste voeding voor kittens tot 4 maanden.

Voor de instinctieve voorkeur
Voedingsprofiel voor de instinctieve voorkeur van kittens van 4 tot 12 maanden en drachtige poezen.

Ondersteunt de natuurlijke weerstand
Helpt de natuurlijke weerstand van je kitten te ondersteunen.

Ondersteuning van het microbioom
De combinatie van prebiotica (MOS) en zeer goed verteerbare eiwitten helpt om een gezonde balans van de microbiota in de darmen en het behoud van een gezonde spijsvertering te ondersteunen.

 

Ingrediënten

SAMENSTELLING: vlees en dierlijke bijproducten, granen, oliën en vetten, plantaardige bijproducten, melk en melkbijproducten, mineralen, gist, suiker.

Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine D3: 130IE, E1 (IJzer): 5mg, E2 (Jodium): 0,37mg, E4 (Koper): 3mg, E5 (Mangaan): 1,5mg, E6 (Zink): 15mg.

ANALYTISCHE BESTANDDELEN: Ruw eiwit: 10,5% - Ruw vet: 5,5% - Ruwe as: 1,9% - Ruwe celstof: 0,9% - Vochtgehalte: 79%. Gebruiksaanwijzing: zie voedingstabel. Productiecode, registratienummer en datum van minimum houdbaarheid: zie verpakking. Bewaaradvies: gesloten verpakking bewaren in een droge en koele omgeving. Indien de portie niet volledig gebruikt wordt, kan het blikje afgedekt worden met plastic folie en tot maximaal 3-4 dagen bewaard worden in de koelkast. Om de mousse vochtig te houden, kun je een dun laagje water over de mousse doen. Een koud product kan minder smakelijk zijn. Je kan daarom de mousse op kamertemperatuur laten komen voor het serveren. Indien je de mousse op wil warmen middels een magnetron, gebruik dan een bakje dat geschikt is voor de magnetron en controleer altijd de temperatuur alvorens het voeren. Tip: het losmaken van de mousse met een vork zorgt ervoor dat de kitten de mousse beter kan oppakken. Zorg dat er altijd vers drinkwater ter beschikking staat.

 

Voedingsvoorschriften

Leeftijd (weken)    blik/dag                                1/2 blik + droog voedsel

4 weken                   Bied voeding geleidelijk aan     -
8 weken                   3/4-1 blikjes                           1/2 blik + 15-30 g droog voedsel
12 weken                 1-1 1/2 blikjes                        1/2 blik + 25-45 g droog voedsel
16 + weken              1 1/4-1 1/2 blikjes of              1/2 blik + 30+50 g of
                               Royal Canin Kitten                  Royal Canin Kitten
Zogende moeder       Ad libitum                              Ad libitum

Laatst bekeken door jou