Royal Canin Appetite Control 400 g Droge Kattenvoeding

Productinformatie

Beschrijving

Volledige en uitgebalanceerde voeding voor volwassen katten - Aanbevolen om bedelgedrag te helpen verminderen

Royal Canin draagt bij aan de gezondheid van je kat dankzij een nauwkeurig samengestelde voeding die is gebaseerd op echte kennis van de specifieke behoeften van je kat en meer dan 50 jaar onderzoek en observatie.
 

BEWEZEN RESULTATEN
Meer dan 90% van de eigenaren gaf aan dat het bedelgedrag binnen 4 weken was verminderd*. *Meer informatie op de achterzijde Meer dan 90% van de eigenaren gaf aan dat het bedelgedrag tussen de maaltijden door na 4 weken afnam, wanneer hun katten ROYAL CANIN® APPETITE CONTROL CARE-droogvoeding kregen.

REGULEERT HET HONGERGEVOEL: bevordert een verzadigd gevoel.
De eetlust van sommige katten is moeilijk te stillen. Droogvoeding van ROYAL CANIN® APPETITE CONTROL CARE helpt het hongergevoel te verminderen met een specifiek vezelmengsel, dat de eetlust verzadigt van katten die de neiging hebben tussen de maaltijden door te bedelen.

GEWICHTSBEHEERSING: helpt het risico op gewichtstoename te beperken.
Katten die bedelen hebben een grotere kans op gewichtstoename. Deze voeding is samengesteld met een matige hoeveelheid vet en een precies afgestemd energiegehalte om je kat te helpen fit te blijven. Bevat L-carnitine, dat het vetmetabolisme ondersteunt.

BEHOUD VAN OPTIMAAL GEWICHT

  • Geef een volledige en uitgebalanceerde voeding uit de ROYAL CANIN® APPETITE CONTROL CARE lijn, beschikbaar in nat- en droogvoeding, die je de mogelijkheid biedt een perfecte combinatie voor je kat te kiezen.
  • Beloon haar met brokjes uit haar afgemeten maaltijdporties, in plaats van snacks. Het is heel belangrijk de hoeveelheden aan te houden die op deze verpakking staan aangegeven.
  • Krijg je kat in beweging met spelletjes voor binnen en voedselpuzzels.
  • Neem contact op met je dierenarts als je vragen of zorgen hebt over de gezondheid van je kat.

GESCHIKT VOOR GESTERILISEERDE KATTEN

 

Ingrediënten

SAMENSTELLING: gedehydreerde gevogelte-eiwitten, plantaardige vezels, maïs, tarwe, tarwegluten*, maïsgluten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, dierlijke vetten, rijst, bietenpulp, gistproducten, mineralen, sojaolie, visolie, psylliumschil en psylliumzaden, fructo-oligosacchariden.

TOEVOEGINGSMIDDELEN (per kg): Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A: 19.500IE, Vitamine D3: 700IE, IJzer (3b103): 41mg, Jodium (3b201, 3b202): 4,1mg, Koper (3b405, 3b406): 13mg, Mangaan (3b502, 3b504): 53mg, Zink (3b603, 3b605, 3b606): 126mg, Selenium (3b801, 3b811, 3b812): 0,07mg - Technologische toevoegingsmiddelen: Clinoptiloliet van sedimentaire oorsprong: 10g - Conserveermiddelen - Antioxidanten.

ANALYTISCHE BESTANDDELEN: Ruw eiwit: 34,0% - Ruw vet: 12,0% - Ruwe as: 8,0% - Ruwe celstof: 9,2% - L-carnitine: 200mg/kg.

*L.I.P.: eiwitten geselecteerd vanwege hun zeer hoge verteerbaarheid.

GEBRUIKSAANWIJZING: zie voedingstabel. Productiecode, registratienummer en datum van minimum houdbaarheid: zie verpakking. Bewaren in een droge en koele omgeving.

 

Voedingsvoorschriften

Gewicht van de kat    3kg                      4kg                      5kg                      6kg

Ideaal gewicht              50g                     61g                      71g                     81g
                                  (31g +1 zakje)     (43g +1 zakje)      (53g +1 zakje)     (63g +1 zakje)

Overgewicht                 40g                     49g                      57g                     65g
                                  (21g +1 zakje)     (30g +1 zakje)      (39g +1 zakje)      (47g +1 zakje)

Laatst bekeken door jou