PS5 The Dark Pictures Anthology : House of Ashes

Productinformatie

Beschrijving

PS5 The Dark Pictures Anthology : House of Ashes

Aan het einde van de oorlog in Irak ontdekken de Special Forces die op zoek zijn naar massavernietigingswapens iets veel dodelijkers - een begraven Sumerische tempel met daarin een nest van oude en onaardse wezens. Om de nacht beneden te overleven moeten ze een broederschap smeden met hun vijanden uit de wereld boven hen.

Elk nieuw spel is beïnvloed door gebeurtenissen uit de echte wereld, hetzij feit, fictie of legende en bevat een compleet nieuw verhaal, setting en cast van personages. Elke nieuwe game in The Dark Pictures Anthology zal een nieuwe filmische horrorervaring bieden die speelbaar is in single- en multiplayer, inclusief Shared Story, speelbaar met een vriend online, en Movie Night modus waarin maximaal 5 spelers samen offline en pass-the-pad kunnen spelen.

DAAL AF IN DE DONKERE AFGROND
Navigeer door een onderaards labyrint en ontsnap aan de onaardse wezens die een nieuwe prooi hebben gevonden om op te jagen.

DE VIJAND VAN JE VIJAND...
Geef je voorrang aan je eigen overleving, of zet je je angsten en persoonlijke rivaliteiten opzij om samen als één te vechten?

SPEEL NIET ALLEEN
Speel online met een vriend of tot 5 vrienden offline, deel je verhaal en werk verstandig samen om je cast te redden...

 

Laatst bekeken door jou