PS5 The Dark Pictures : The Devil in me

Productinformatie

Beschrijving

PS5 The Dark Pictures: The Devil in me

Een reeks losse filmische horrorgames die elk op zichzelf staan van de studio die Until Dawn maakte. Gemakkelijk weer op te pikken en te spelen in korte sessies, alleen of met vrienden. The Devil in Me is het vierde spel in de reeks en de finale van het eerste seizoen.

Een groep documentairemakers krijgt een mysterieus telefoontje met een uitnodiging voor een hedendaagse replica van het 'Murder Castle' van seriemoordenaar H.H. Holmes. Deze kans is te mooi om te laten liggen en zou wel eens kunnen zijn wat ze zoeken om de broodnodige publieke interesse vast te krijgen.

Het hotel is de perfecte setting voor hun nieuwe aflevering, maar de dingen zijn echter niet wat ze lijken. De crew ontdekt dat iemand hen in het oog houdt en zelfs manipuleert. Plots staat er veel meer op het spel dan enkel de kijkcijfers!

Welkom in het Murder Hotel!

Niets is hier wat het lijkt en je zou je leven geven voor de voorzieningen! Verken elk hoekje van het World's Fair Hotel met de gloednieuwe functies voor de seizoensfinale, waaronder de lijst van de personages, puzzels met gereedschap en uitgebreide bewegingsacties zoals lopen, springen en klimmen.

Jouw dood is zijn ontwerp

Ontsnap aan de folterende creaties van een kwaadaardig monster dat vastbesloten is om zich te ontpoppen tot Amerika's dodelijkste seriemoordenaar & overleef uitgebreide 'moordkamers' waar je eigen dood door de moordenaar is bedacht.

Speel niet alleen!

Doorsta angstaanjagende loyaliteitsproeven – zet jij je eigen leven op het spel voor iemand om wie je geeft? De twee veelgeprezen speelmodi met meerdere spelers zijn terug: deel je verhaal online met een vriend of ga voor veiligheid in aantallen in de offline “Pass-the-pad” speelmodus voor 5 spelers.

Laatst bekeken door jou