PS5 RiMs Racing

  • Merk Nacon
  • sku 28905169
  • Referentie PS5RIMSFRNL

Productinformatie

Beschrijving

PS5 RiMS Racing

De eerste motorsimulatie die een realistische rijuitdaging combineert met engineering en mechanica! Rij op 's werelds krachtigste motoren en optimaliseer hun prestaties door onderdelen te verwisselen en gegevens in realtime te analyseren.

Een race wordt niet alleen op het circuit gewonnen, dus moet je meer worden dan een rijder door het gedrag van de motorfiets te begrijpen als een echte ingenieur. Tractie, hoek, remmen, koppeling, traject, snelheid... met elke factor moet rekening worden gehouden voordat je naar de werkplaats gaat om bepaalde onderdelen te vervangen en de optimale set-up te configureren.

Een Droomgarage
Je avontuur begint met het kiezen van je droommotor. In RiMS Racing kun je rijden op de 8 krachtigste Europese en Japanse motorfietsen ter wereld: Ducati Panigale V4 R, MV Agusta F4 RC, Aprilia RSV4, BMW M 1000 RR, Suzuki GSX-R1000R, Honda CBR1000RR, Kawasaki Ninja ZX-10RR, Yamaha YZF-R1. Dankzij de nauwe samenwerking met elke fabrikant zijn deze motoren met een ongeëvenaard detailniveau nagebouwd en bieden ze een uiterst nauwkeurige en realistische rijervaring. Het zijn echte ruwe diamanten die slechts een paar slijpbeurten nodig hebben om op hun helderst te schitteren!

Optimaliseer je motor
Met een montage managementsysteem dat nog nooit eerder in een motorsimulatie is gezien, kun je alle onderdelen van je motor demonteren om ze na elke race te onderhouden of om ze te upgraden en je prestaties te verbeteren. Je zult vertrouwd raken met elk schroefje in je motorfiets. Blader door een catalogus met meer dan 500 officiële reserveonderdelen van de grootste namen uit de industrie, samen met meer dan 200 officiële uitrustingsstukken om je rijder een persoonlijk tintje te geven!

Analyseer je prestaties
RiMS Racing dompelt je direct onder in de actie met de Motor Status Check (MSC), waarmee je het gedrag van je motor in real time kunt analyseren en begrijpen hoe je je prestaties kunt optimaliseren. Temperatuur van de remschijven, bandenspanning en -slijtage, gedrag van de ophanging dat de stabiliteit beïnvloedt, elektronische instellingen... Net als bij een echte coureur kan de configuratie van je motor worden aangepast aan je rijstijl!

Nauwkeurig en realistisch
De nauwkeurigheid en details van het mechanisch beheer en MSC worden geëvenaard door realistische motorfysica die de meest veeleisende circuitracers in vervoering zal brengen. Maar dankzij de verschillende rijhulptechnologieën kunnen minder ervaren spelers toch de technieken leren die hen naar de top zullen brengen.

De meest iconische circuits
Silverstone, Laguna Seca, Suzuka, Nürburgring, Paul Ricard... Reis de wereld rond en geniet van spannende races op 10 natuurgetrouw nagebouwde officiële circuits. Voor wie liever over de weg rijdt, zijn er vijf routes in de prachtige landschappen van de Verenigde Staten, Noorwegen, Australië, Spanje en Italië nagebouwd voor een andere race-ervaring op twee wielen!

Beheer je carrière en team
Het speltype Carrière in RiMS Racing geeft je de controle over een team. Bouw je rijder uit door de racekalender te beheren, kies in welke R&D-gebieden je wilt investeren en verbeter de vaardigheden van het team. Als je de juiste beslissingen neemt en je raceprestaties verbetert, zullen er mogelijkheden met andere fabrikanten beschikbaar komen voor je!
 

Laatst bekeken door jou